Dostum yürü öl var da zaten savaş bu. 3 mermide düşüyorsun tek tankta düşüyorsun ölmeyi takmayacaksın ayrıca çok güzel silah buildleri var bence mesela ben scout oynayıp pistol fulledim 3x scope taktım çok güzel oldu veya medice jungle carbine çekip fullersen hem snipe hem auto silah gibi güzel oluyor
Oyun daha çıkmadığı için ve rehberler genelde oyunun içiyle alakalı olduğu için (oynayış, tavsiyeler vs.) yapılmamıştır. Mesela ben bu rehbere girmeden önce oyun içiyle ilgili bir rehber sanmıştım ama çıkış öncesi vs. ile ilgiliymiş. Gene de güzel rehber olmuş eline sağlık.
düşman değilim hatta bayılırım sorun bu younu overhated yapanlarda yoksa severim serisi özellikle bf 4 en iyisiydi.
2042'ye kızıyorum aslında. bu oyun EA'nın oyunu kakala onlinede ise micro ödemeleri yaptırt onların da fiyatını kökle mantığı yapıcak emin olun.
düşman değilim hatta bayılırım sorun bu younu overhated yapanlarda yoksa severim serisi özellikle bf 4 en iyisiydi.
2042'ye kızıyorum aslında. bu oyun EA'nın oyunu kakala onlinede ise micro ödemeleri yaptırt onların da fiyatını kökle mantığı yapıcak emin olun.
BF serisi iyidir ama EA adını gördükçe nefret ederim.
Bunlar oyuncuya fiyatsal nasıl bir kazık atsak diye düşünür keşke DICE başka bir stüdyo altında yapsa böyle paragöz olmayan şimdi codemasterin de kalbine kazığı çiviledi . Artık Dirt 6 ve daha sonrası oyunlar minimum 299 iyimse olarak 399 desek yeridir EA eğer bir stüdyo almışsa türk halkı son kez doya doya oyunlarını alıp oynar EA hangi oyunları alsa fiyatı birdahaki sefere en az 399-499 gibi fiyat oluyor.
BF serisi iyidir ama EA adını gördükçe nefret ederim.
Bunlar oyuncuya fiyatsal nasıl bir kazık atsak diye düşünür keşke DICE başka bir stüdyo altında yapsa böyle paragöz olmayan şimdi codemasterin de kalbine kazığı çiviledi . Artık Dirt 6 ve daha sonrası oyunlar minimum 299 iyimse olarak 399 desek yeridir EA eğer bir stüdyo almışsa türk halkı son kez doya doya oyunlarını alıp oynar EA hangi oyunları alsa fiyatı birdahaki sefere en az 399-499 gibi fiyat oluyor.
Gamepass içinde aylık 30₺ ye 250+ oyun veriyor aynı EA
Içinde bf, fifa, gta vb seriler bulunduruyor.
Bf ye gidip 400₺ veren kerizdir zaten. Ayda 30₺ ye bf dahil bir sürü oyun serisini alabiliyorsun
Gamepass içinde aylık 30₺ ye 250+ oyun veriyor aynı EA
Içinde bf, fifa, gta vb seriler bulunduruyor.
Bf ye gidip 400₺ veren kerizdir zaten. Ayda 30₺ ye bf dahil bir sürü oyun serisini alabiliyorsun
Arada sırada derken o anlamda demek istetemedim tabii ki. Demek istediğim her canın istediğinde oynayamayacaksın. Online oyun bu oynarsın sonra başka bir oyuna sararsın bir süre ara verirsin sonra tekrara oynamak istersin.
Arada sırada derken o anlamda demek istetemedim tabii ki. Demek istediğim her canın istediğinde oynayamayacaksın. Online oyun bu oynarsın sonra başka bir oyuna sararsın bir süre ara verirsin sonra tekrara oynamak istersin.
• Bilindiği üzere, "Battlefield 2042" yakın bir tarihte (9 Haziran) duyuruldu.
• Forumda bu tarz bir konunun olmadığını fark ettim ve "Battlefield 2042" hakkında bir rehber hazırladım, umarım yardımı dokunur.
• Spoiler kutucuklarına tıklayarak, öğrenmek istediğiniz konu hakkında bilgi alabilirsiniz.
• Oyun; 9 Haziran da "Reveal Trailer" ile resmen duyuruldu, 13 Haziran da "Gameplay Trailer" yayımlandı.
• Temmuz da ise, test sunucularının oyunculara açılması bekleniyor.
• 22 Ekim itibarıyla da; yüklenip, oynanmaya hazır hale geleceği biliniyor.
• Şuanlık, "Steam" ve "Epic Games" gibi büyük platformlarda satış fiyatı: "419,99₺".
• "Battlefield 2042"; adından da anlaşılacağı üzere 2042 senesinde geçiyor.
• Oyun; serinin eski bir oyunu olan, "Battlefield 1942" den 100 yıl sonra olanları anlatıyor.
• "Battlefield 1942", 2. Dünya savaşında geçmekteydi.
• Oyunun bir hikaye modu yok ancak oyunun 2042 tarihinde geçtiği biliniyor.
• O dönemler; iklim, açlık, mülteci krizi, savaşlar ile uğraşılırken, 2 büyük gücün (USA-RUS) mücadelesinin küresel bir savaşa dönüşmesi altında bir hikaye şekilleniyor.
• Hayır; oyunun, Battlefield 5'deki gibi bir "Battle Royale" moduna sahip olmayacağı biliniyor.
• PC sürümünde 128 (64vs64) kişiye kadar çıkabilen bu sayı, konsollarda 64 (32vs32) kişi ile sınırlandırılacak.
• PS5, Xbox Series X ve Series S gibi konsollar, 128 (64vs64) kişiye kadar destek verebilecek.
• Önceki "Battlefield" oyunlarındaki gibi sınıf sistemi barındıracağı bilinen oyunun, sınıf sistemini karakterler üzerinden yürüteceği biliniyor.
• Her karakterin ayrı eşyası, silahı ve özelliği bulunabilecek. Oyuncuların 2. silahlarını özelleştirmelerine izin verileceği biliniyor.
• Evet; sezonluk eşyalar ve kozmetik ürünlerin olacağı biliniyor.
• Ücretsiz ve premium olarak ayrılacak sistemde; beklendiği üzere premium oyuncular, kozmetik ürünleri veya yeni karakterleri açabilecek. Ücretsiz sistemde ise daha kısıtlı bir kozmetik ve karakter dengesi bulunacak.
• Oyunda birbirinden farklı haritalar var, sayıları net olmasa da; "Antarktika", "Mısır", "Singapur", "Güney Kore" ve "Katar"da geçen haritaları olacağı biliniyor.
• Haritaların değişen hava durumuna sahip olması; atmosferin bir anda değişmesi, bulunan özellikler arasında.
• Ayrıca yeni gelen ve hali hazırda bulunan haritaların tamamen ücretsiz olması bekleniyor.
Ricam, konuyu beğenmeniz ve yorumlarınızı eksik etmemeniz.