Battlefield 1 bence meh.
Battlefield hardline serinin en kötü oyunuydu ama.
Çünkü yeni bir oyun değildi . Battlefield 4 DLC'si olsa mükemmel derdim ama bu yüzdne kötü bence.
BF 5 Overrated bir oyun.
BF 1 Meh.
BF 4 Güzeldi
BF 3 Güzeldi
Bad company 2 oynamadım ama seriye büyük değişiklikler getirdi ve temeli attı.
Şahsen battlefield 2142'de güzel olmayacak. İşte 128 kişilik sunucuya gir sonra bin defa öl öl öl.
Battlefield 1 bence meh.
Battlefield hardline serinin en kötü oyunuydu ama.
Çünkü yeni bir oyun değildi . Battlefield 4 DLC'si olsa mükemmel derdim ama bu yüzdne kötü bence.
BF 5 Overrated bir oyun.
BF 1 Meh.
BF 4 Güzeldi
BF 3 Güzeldi
Bad company 2 oynamadım ama seriye büyük değişiklikler getirdi ve temeli attı.
Şahsen battlefield 2142'de güzel olmayacak. İşte 128 kişilik sunucuya gir sonra bin defa öl öl öl.
Hocam eline sağlık güzel rehber olmuş. En çok şaşırdığım şey ise oyunun hangi tarihte geçiyor kısmı oldu. 2042 yılında geçtiği bilgisini ile aydınlanma yaşadım. Asla tahmin edemezdik.
• Bilindiği üzere, "Battlefield 2042" yakın bir tarihte (9 Haziran) duyuruldu.
• Forumda bu tarz bir konunun olmadığını fark ettim ve "Battlefield 2042" hakkında bir rehber hazırladım, umarım yardımı dokunur.
• Spoiler kutucuklarına tıklayarak, öğrenmek istediğiniz konu hakkında bilgi alabilirsiniz.
• Oyun; 9 Haziran da "Reveal Trailer" ile resmen duyuruldu, 13 Haziran da "Gameplay Trailer" yayımlandı.
• Temmuz da ise, test sunucularının oyunculara açılması bekleniyor.
• 22 Ekim itibarıyla da; yüklenip, oynanmaya hazır hale geleceği biliniyor.
• Şuanlık, "Steam" ve "Epic Games" gibi büyük platformlarda satış fiyatı: "419,99₺".
• "Battlefield 2042"; adından da anlaşılacağı üzere 2042 senesinde geçiyor.
• Oyun; serinin eski bir oyunu olan, "Battlefield 1942" den 100 yıl sonra olanları anlatıyor.
• "Battlefield 1942", 2. Dünya savaşında geçmekteydi.
• Oyunun bir hikaye modu yok ancak oyunun 2042 tarihinde geçtiği biliniyor.
• O dönemler; iklim, açlık, mülteci krizi, savaşlar ile uğraşılırken, 2 büyük gücün (USA-RUS) mücadelesinin küresel bir savaşa dönüşmesi altında bir hikaye şekilleniyor.
• Hayır; oyunun, Battlefield 5'deki gibi bir "Battle Royale" moduna sahip olmayacağı biliniyor.
• PC sürümünde 128 (64vs64) kişiye kadar çıkabilen bu sayı, konsollarda 64 (32vs32) kişi ile sınırlandırılacak.
• PS5, Xbox Series X ve Series S gibi konsollar, 128 (64vs64) kişiye kadar destek verebilecek.
• Önceki "Battlefield" oyunlarındaki gibi sınıf sistemi barındıracağı bilinen oyunun, sınıf sistemini karakterler üzerinden yürüteceği biliniyor.
• Her karakterin ayrı eşyası, silahı ve özelliği bulunabilecek. Oyuncuların 2. silahlarını özelleştirmelerine izin verileceği biliniyor.
• Evet; sezonluk eşyalar ve kozmetik ürünlerin olacağı biliniyor.
• Ücretsiz ve premium olarak ayrılacak sistemde; beklendiği üzere premium oyuncular, kozmetik ürünleri veya yeni karakterleri açabilecek. Ücretsiz sistemde ise daha kısıtlı bir kozmetik ve karakter dengesi bulunacak.
• Oyunda birbirinden farklı haritalar var, sayıları net olmasa da; "Antarktika", "Mısır", "Singapur", "Güney Kore" ve "Katar"da geçen haritaları olacağı biliniyor.
• Haritaların değişen hava durumuna sahip olması; atmosferin bir anda değişmesi, bulunan özellikler arasında.
• Ayrıca yeni gelen ve hali hazırda bulunan haritaların tamamen ücretsiz olması bekleniyor.
Ricam, konuyu beğenmeniz ve yorumlarınızı eksik etmemeniz.
Halen bu oyunu savunan millet var yok bf çok güzel fenan .
Bildiğin EA ceplerimizi boşaltmamız için online oyunlara döndü battlefield 2042 ise ilk kurbanlardan.
@Maryo online olarak çok iyi olacak diyorlar sistemi bu oyun için dizdim 0 şaka ekran kartını aldığım an alıp oynayacağım oyunu bf 5 bile bu kadar sarıyorsa 2042 çok daha sarmalı
@Maryo online olarak çok iyi olacak diyorlar sistemi bu oyun için dizdim 0 şaka ekran kartını aldığım an alıp oynayacağım oyunu bf 5 bile bu kadar sarıyorsa 2042 çok daha sarmalı