Çin ile Rusya Müttefik olursa ABD'nin yanına bir tane daha devlet gerekiyor hangi devleti eklerler acaba?Sanmıyorum, PRC-USA-RUS üçlüsü olur daha çok
Bak o zaman Avrupa birliğine karşı Türkiye'yi ekleyebilirler Rusyayı rahatlatmak için.Avrupa birliği olabilir
işte sorun benim gibi abonelik sevmeyenlerde.Gamepass içinde aylık 30₺ ye 250+ oyun veriyor aynı EA
Içinde bf, fifa, gta vb seriler bulunduruyor.
Bf ye gidip 400₺ veren kerizdir zaten. Ayda 30₺ ye bf dahil bir sürü oyun serisini alabiliyorsun
Ya da direk Nato vs Şangay birliği yaparlar.Avrupa birliği olabilir
Ama o zaman çeşitlilik az olur eğlencesi kalmaz.Ya da sadece USA-RUS da olabili
Gamepass 'deki oyunların parasını çıkartmak için 1600 ay satın almanız gerekiyorişte sorun benim gibi abonelik sevmeyenlerde.
Ben GamePass'ı sevmiyorum ve türevlerini pek.
1 ay sonra yeniden para yeniden yeniden derken oyunun aprasını çıkartıyorum ama elimde olan bir şey yok gine.
Zaman gösterecek bakalımAma o zaman çeşitlilik az olur eğlencesi kalmaz.
hocam ben hikayeli oyun fenan oynamam genelde bir oyuna sabit oynarım .Gamepass 'deki oyunların parasını çıkartmak için 1600 ay satın almanız gerekiyor
Bu da 133 yıl yapıyor.
Ayrıca 1 yıl bile satın alsanız battlefield in parasını çıkartamazsınız, haberiniz olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaman gösterecek bakalım
Hocam bir oyuna gömülmek ilginçmiş, neyse dediğim gibi gamepass oneriyorum almayacak olsanız bilehocam ben hikayeli oyun fenan oynamam genelde bir oyuna sabit oynarım .
Eğer adam hikayeli oyun oynayıp bitirip hemen başkasına geçiyorsa o alsın ama bana göre değil.
hocam bana BF 1 ve 5 yeter zaten genelde Laptop'U alınca forza , NFS ve Crew oynarım genelde.Hocam bir oyuna gömülmek ilginçmiş, neyse dediğim gibi gamepass oneriyorum almayacak olsanız bile