kaç senelik oyun diye bakarsan oyun oynayamazsınPrime hesap fiyatı 249 TL olmuş. CS GO > ALL ama kaç senelik oyun için 249 TL verilir mi sizce ?
Ben almazdım ilk önce herkesi topladılar sonra ücretli yaptılar gerek yokPrime hesap fiyatı 249 TL olmuş. CS GO > ALL ama kaç senelik oyun için 249 TL verilir mi sizce ?
Beleşi varken gerek yok bence.Prime hesap fiyatı 249 TL olmuş. CS GO > ALL ama kaç senelik oyun için 249 TL verilir mi sizce ?
Gerek yok şahsen gir faceit oyna rekabetçi bir şekilde oynayacaksan zatenPrime hesap fiyatı 249 TL olmuş. CS GO > ALL ama kaç senelik oyun için 249 TL verilir mi sizce ?
200'e girdap operasyonu var onu aldığın zaman da prime geliyor ve rozet. Ama gelen rozet sadakat değil operasyın rozeti. Zamanında parçalanmış ağı 40 küsüre almıştım hesap prime oldu o zamanlar 80 lira mı neydi prime statusPrime hesap fiyatı 249 TL olmuş. CS GO > ALL ama kaç senelik oyun için 249 TL verilir mi sizce ?
Alınır. Zaten o parayı da çıkarırsın bir süre içinde. Daha geçen kasa çıktı yeni ilk düşürenler iyi kazandı. Ayrıca hile gelme olasılığı da daha düşük.Prime hesap fiyatı 249 TL olmuş. CS GO > ALL ama kaç senelik oyun için 249 TL verilir mi sizce ?