Arama sonuçları: *

1. M

Valorantta Yanlışlıkla vp ile ajan aldım

Ajanlara öyle iade sistemi geldi mi bilmiyorum ama normalde yanlış skin alsan iade ederler ajanlardada durum böyle mi bilmiyorum inşallah iade edebilirsin
  2. M

Ets 2 online nasil oynarim

İndirdim diyelim sonra karşıma ne çıkıcak kurulumu falan yok mu bunun
  3. M

Kısa birşeyse denerim de :d agır uygulama ise yükleyemem ya
  4. M

Internet kafede truckersMP yok ve steamden oynamak zorundayım nasıl oynarım world of trucksa bağlı olmalısın falan diyordu
  5. M

Valorant hesap önerisi

Olum oyuna yatırsan yine böyle bir şey çıkar ki la 😃
  6. M

En iyi valorant random hesap sitesi hangisi

O dediğin sey kişisel hesaplarda olur ama ondada güven 0. İtemsatış geldi aklıma seçim senin
  7. M

En iyi valorant random hesap sitesi hangisi

Kanka isterse full+full hesap çıksın hesap çalıntı çıktıktan sonra ne işine yarayacak ki
  8. M

Apex Legends vs Fortnite: Hangisi oynanır?

Fortnite'ın grafikleri süper biraz hayal dünyası ama cidden süper , yapı inşaat etmeleri de şöyle sen oyuna yeni başlayacağın için bunlar hemen karşına gelmez e gelmeyeceği için sende öğrenmeye çalışırsın hızlı yapı yapmayı çok gerek yok aslında yapı yapıp vurabilen çok az pro vardir
  9. M

Valorant sezon sistemi hakkında.

2 ay da bir veya 45 günde bir ikisinden birisi onumuzdeki sifirlanma yaziyor zaten battle pass ekraninda 1678617855 aa dur yanlis anladim ben pardon 1678617960 sezon değişince 3 galibiyet alirsan rütben ayni kalir yenilirsen düşer diye biliyorum sezon bitimine yakın güncelleme de gelebiliyor
Top Bottom