Neler Yeni

En iyi valorant random hesap sitesi hangisi

YigitK

80+
Ben şuan iyi olarak v pazar ve odepini duydum siz ne öneririsiniz en iyi hesaplar hangi siteden çıkar :)

YigitK

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Nasıl çalıntı ? e posta fln değişimi olmuyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

her sitede tabi yokta e posta değişimi olan siteler var güvenilir diye bilinen siteler yokmu
O dediğin sey kişisel hesaplarda olur ama ondada güven 0. İtemsatış geldi aklıma seçim senin

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,477
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben şuan iyi olarak v pazar ve odepini duydum siz ne öneririsiniz en iyi hesaplar hangi siteden çıkar :)
Çalıntı hesaplar genelde hepsi ve 5 10 kişiye satıyorlar 10 en fazla 15 gün müddet patlar sonrasında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela vpazarı e posta değişimi fln var diyor bir youtıbırda reklamını yapmıştı az abonelide değil ne sıkıntı olur ki e postayı değiştirdikten sonra
ilk mailden geri alırlar gene satarlar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,477
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,477
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kendi hesabına yatir dicemde vp fiyatlari uçtu gitti itemsatişta ilk mailli 1 bp 1 vandal 1 phantom skinli hesap bulursan 200-300 e al geç
valla kanka itemsatışa ben katiyetle güvenmiyorum benim hesabımı satarken 2 kez arkadaşınkini 3 kez çalmayı denediler itemsatışta forumda bi arkadaşla gece ticareti yapmıştım

egebaranakk0

80+ Silver
valla kanka itemsatışa ben katiyetle güvenmiyorum benim hesabımı satarken 2 kez arkadaşınkini 3 kez çalmayı denediler itemsatışta forumda bi arkadaşla gece ticareti yapmıştım
Valla kanka alışta yaptım satışta yaptım bi sıkıntı çıkmadı çıkmazda biz altın insanlarız harama el uzatmayız ancak it kopuk çok fazla insanları katakulleye getirmeye çalışıyorlar istersen bi aliş satiş işinde yardıma ihtiyacın olur yardım ederim bende hesap satıyorum alıcı falanda bulursan üstünden sanada pay düşücek şekilde satarım zaten ilk mailli garantisi olmayan geri alınma ihtimali olan hiç bir hesaba bulaşmamda almam da dolandırıcılarında nasıl dolandirdiğini biliyorum bi kalkişma görünce hemen repleyip geçiyorum zaten hepsi 1lvl basit hesaplar oluyor

Top Bottom