Kanka isterse full+full hesap çıksın hesap çalıntı çıktıktan sonra ne işine yarayacak kiBen şuan iyi olarak v pazar ve odepini duydum siz ne öneririsiniz en iyi hesaplar hangi siteden çıkar
Nasıl çalıntı ? e posta fln değişimi olmuyor mu?Kanka isterse full+full hesap çıksın hesap çalıntı çıktıktan sonra ne işine yarayacak ki
her sitede tabi yokta e posta değişimi olan siteler var güvenilir diye bilinen siteler yokmuNasıl çalıntı ? e posta fln değişimi olmuyor mu?
O dediğin sey kişisel hesaplarda olur ama ondada güven 0. İtemsatış geldi aklıma seçim seninNasıl çalıntı ? e posta fln değişimi olmuyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
her sitede tabi yokta e posta değişimi olan siteler var güvenilir diye bilinen siteler yokmu
hocam hiç bir siteye güvenmeyin 10 güne patlar hesaplarBen şuan iyi olarak v pazar ve odepini duydum siz ne öneririsiniz en iyi hesaplar hangi siteden çıkar
Mesela vpazarı e posta değişimi fln var diyor bir youtıbırda reklamını yapmıştı az abonelide değil ne sıkıntı olur ki e postayı değiştirdikten sonrahocam hiç bir siteye güvenmeyin 10 güne patlar hesaplar
Çalıntı hesaplar genelde hepsi ve 5 10 kişiye satıyorlar 10 en fazla 15 gün müddet patlar sonrasındaBen şuan iyi olarak v pazar ve odepini duydum siz ne öneririsiniz en iyi hesaplar hangi siteden çıkar
ilk mailden geri alırlar gene satarlarMesela vpazarı e posta değişimi fln var diyor bir youtıbırda reklamını yapmıştı az abonelide değil ne sıkıntı olur ki e postayı değiştirdikten sonra
peki güvenilir bir yer varmı ?Çalıntı hesaplar genelde hepsi ve 5 10 kişiye satıyorlar 10 en fazla 15 gün müddet patlar sonrasında
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk mailden geri alırlar gene satarlar
hepsi aynı halt hocam gidin kömür oynayın hiç yoktan kendi hesabınız olur güvenilirpeki güvenilir bir yer varmı ?
Ustam vpazardan aldim ben 6 ay oldu guvenilir ama dikkat et derim nolur nolmazBen şuan iyi olarak v pazar ve odepini duydum siz ne öneririsiniz en iyi hesaplar hangi siteden çıkar
Kendi hesabına yatir dicemde vp fiyatlari uçtu gitti itemsatişta ilk mailli 1 bp 1 vandal 1 phantom skinli hesap bulursan 200-300 e al geçpeki güvenilir bir yer varmı ?
valla kanka itemsatışa ben katiyetle güvenmiyorum benim hesabımı satarken 2 kez arkadaşınkini 3 kez çalmayı denediler itemsatışta forumda bi arkadaşla gece ticareti yapmıştımKendi hesabına yatir dicemde vp fiyatlari uçtu gitti itemsatişta ilk mailli 1 bp 1 vandal 1 phantom skinli hesap bulursan 200-300 e al geç
Valla kanka alışta yaptım satışta yaptım bi sıkıntı çıkmadı çıkmazda biz altın insanlarız harama el uzatmayız ancak it kopuk çok fazla insanları katakulleye getirmeye çalışıyorlar istersen bi aliş satiş işinde yardıma ihtiyacın olur yardım ederim bende hesap satıyorum alıcı falanda bulursan üstünden sanada pay düşücek şekilde satarım zaten ilk mailli garantisi olmayan geri alınma ihtimali olan hiç bir hesaba bulaşmamda almam da dolandırıcılarında nasıl dolandirdiğini biliyorum bi kalkişma görünce hemen repleyip geçiyorum zaten hepsi 1lvl basit hesaplar oluyorvalla kanka itemsatışa ben katiyetle güvenmiyorum benim hesabımı satarken 2 kez arkadaşınkini 3 kez çalmayı denediler itemsatışta forumda bi arkadaşla gece ticareti yapmıştım