Arama sonuçları: *

1. NanoSuit

Oyunda sesli olarak küfür yedim

Kutsal a küfür, ırkçılık Şahsa küfür, hakaret bide tehdit olsaydı tam olurdu. Belki oda vardır ben fark etmemişimdir. Böyle biri bu zihniyette yetişkin olmamalı. Yoksa sonuç vasat olur. Bence elinden geleni yap. Hatta suç duyurusu bile yapabilirsin. Bazı arkadaşlar abartma falan diyor. Normal bu...
  2. NanoSuit

Hocam ben normalde doğudayım. Bir gün işim düştü batı ya gittim herkesin karşılıklı birbirlerinin anasına sövdüğünü ve bundan zevk aldıklarını gördüm. Gerçekten çok vasat bir durum. Küfür çok normal karşılanıyor. Bugün kutsal değerlere küfür edenler yarın neler yapmaz.
  3. NanoSuit

Dostum video attın mı? Attıysan linkini atsan güzel olur. Merak ettim de :)
  4. NanoSuit

Yardım Valorant Yeniden Başlatma Sorunu...

Sürücülerini güncellemeyi dene. Olmadı Format denersin en kötü.
  5. NanoSuit

Yardım Valorant Yeniden Başlatma Sorunu...

Muhtemelen sürücülerle ilgili bir sorundur. Başka bir oyunda böyle bir sorun yaşıyormusun?
  6. NanoSuit

Ama gerçekten bu tayfadan bıktım. En azından şu küfür edenler i report ettiğimizde banlansalar ne de güzel olur :) oyun zevkimizi mahvediyorlar.
  7. NanoSuit

Bence sizde konuyu düşünmeyi bırakın ve yarın bir daha düşünün. Çünkü ilk karar duyguların hakim olduğu karardır. Mantıklı bir kararı yarın verirsiniz.
  8. NanoSuit

Valla ister çocuk olması bir şeyi değiştirmiyor. Ben 15 yaşındayken de küfür etmiyordum şimdi de etmiyorum. Demek ki yüksek ihtimal bu olayda bir şeyler olmazsa çocuk yaptığı şeyin doğru olduğu düşüncesini daha da kafasına yatırıp ileride çok daha kötü bir durum ortaya çıkacak. Olay zihniyet ile...
  9. NanoSuit

Dostum bence git suç duyurusunda bulun. Sonuçta bu bir suç. Konu ya çok boş şeyler yazmışlar. Bence doğru yoldasın bende hiç küfür etmem oyunlarda bana da pek küfür edilmez. Edildimi de bende ona ederim :D Sonuçta sebepsiz yere küfür eden insan küfür yemeyi hak eder bence.
  10. NanoSuit

CSGO ANLIK DROP SORUNU

100 de bir ve 1000 de bir FPS ne bak ne olduğu anlaşılır
  11. NanoSuit

Cs go 1000 pingden aşşağı düşmüyor

belki yararlı olur..
  12. NanoSuit

Farklı bir online oyunda ping varmı?
  13. NanoSuit

Bide Türkiyede genel bir Ping sorunu var galiba.
  14. NanoSuit

Ağa başkasının bağlanmadığından emin ol. Speed Test yapıp eski hızın aynısını aldığından emin ol.
Geri