Oyunda sesli olarak küfür yedim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Emin ol round başı 50 küfürden az etmemiştir :D
Hocam sakin kafa ile düşünün sinirden ne yapacağınızı şaşırmışsınız bir daha böyle çocuklarla karşılaşırsanız çıkın maçtan olsun bitsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var

Kayıt alıyorum deyince al o bilgisayarı ananın ...... patlar inşallah ölürsün vb. şeyler söyledi onu ikaz etmeme rağmen devam etti.
Kudurmuş 🤣

Hocam sakin kafa ile düşünün sinirden ne yapacağınızı şaşırmışsınız bir daha böyle çocuklarla karşılaşırsanız çıkın maçtan olsun bitsin.
Bilmiyorum hala kendimde değilim klavyede yazı yazamıyorum elim ayağım titriyor.

1616172673997.png

şikayet edince bi şey oluyor olsaydı ben müebbet yemiştim şu an

Bilmiyorum hala kendimde değilim klavyede yazı yazamıyorum elim ayağım titriyor.
Sakinleş öyle karar ver unutma 20 30 yaşlarında biri değil bir çocuk 15 sadece bir sayı zihninde ne yaşıyor bilemezsin. Belki o da birşeye sinirlenmiştir sana patlıyordur.

Keşke ben etseydim küfürü. Karşı tarafı haklı bulacaksınız neredeyse. Evet herkes benim gibi olsun.
Dostum bence git suç duyurusunda bulun. Sonuçta bu bir suç. Konu ya çok boş şeyler yazmışlar. Bence doğru yoldasın bende hiç küfür etmem oyunlarda bana da pek küfür edilmez. Edildimi de bende ona ederim :D Sonuçta sebepsiz yere küfür eden insan küfür yemeyi hak eder bence.

Valla ister çocuk olması bir şeyi değiştirmiyor. Ben 15 yaşındayken de küfür etmiyordum şimdi de etmiyorum. Demek ki yüksek ihtimal bu olayda bir şeyler olmazsa çocuk yaptığı şeyin doğru olduğu düşüncesini daha da kafasına yatırıp ileride çok daha kötü bir durum ortaya çıkacak. Olay zihniyet ile ilgili. 15 yaşında ki bir çocuk gayet kendi iradesiyle pekala düşünebilir ve yaptığı şeyin doğru mu yanlış mı olduğunu seçebilir.

Valla ister çocuk olması bir şeyi değiştirmiyor. Ben 15 yaşındayken de küfür etmiyordum şimdi de etmiyorum. Demek ki yüksek ihtimal bu olayda bir şeyler olmazsa çocuk yaptığı şeyin doğru olduğu düşüncesini daha da kafasına yatırıp ileride çok daha kötü bir durum ortaya çıkacak. Olay zihniyet ile ilgili. 15 yaşında ki bir çocuk gayet kendi iradesiyle pekala düşünebilir ve yaptığı şeyin doğru mu yanlış mı olduğunu seçebilir.
Mahkeme ile uğraşmak istemiyorum onun yerine babasına falan ulaşabilirsem iyi olur oyun benle bir şeyler paylaşır umarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sende söv , takma adı ne oyunda ?
_AKINCI_

Bence sizde konuyu düşünmeyi bırakın ve yarın bir daha düşünün. Çünkü ilk karar duyguların hakim olduğu karardır. Mantıklı bir kararı yarın verirsiniz.

Bence sizde konuyu düşünmeyi bırakın ve yarın bir daha düşünün. Çünkü ilk karar duyguların hakim olduğu karardır. Mantıklı bir kararı yarın verirsiniz.
Peki hocam youtubeye yüklüyorum sizde izleyin kaydı bitince atacağım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri