Oyunda sesli olarak küfür yedim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yes, this is first time for me.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@sefababa Hayırdır hocam ne kızgın'ı bu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@sefababa Hayırdır hocam ne kızgın'ı bu?
abi ne yapabiliriz söyle molotoflar hazır akler var
gidip daavaya verelim hı
ya da die (ölüm) ne olur söyle yapalım

Sonuçta ortada şahsa ve ailevi değerlere küfür var. Bilmiyorum uğraşır mısınız veya Zula sizinle oyuncunun bilgilerini paylaşır mı ama eğer emniyete gidip şikayetçi olursanız %100 işlem başlar .Çünkü elinizde delil de var. Ardından size küfür eden kişi sizinle uzlaşmaya çalışır, eğer uzlaşmaya giderseniz olay kapanır. Ha yok uzlaşmak istemez ve davada ısrarcı olursanız o zaman kendinize bi avukat tutup veya emniyetin size tutacağı avukatı kullanıp size edilen küfürün boyutuna göre tazminat davası açabilirsiniz.

Max oyundan mute yer adam banada çok oldu öyle Cimer'e bir kere şikayet ettim ilgilenen yok maalesef :/

Keşke ben etseydim küfürü. Karşı tarafı haklı bulacaksınız neredeyse. Evet herkes benim gibi olsun.
Aynen dostum abartan sensin çocuk küfür ediyor sen dava etmeyi düşünüyorsun amacın ne? alt tarafı bir kelime en fazla cümle.

Elimde kayıt var ben argo dahi konuşmadım o ise sesli olarak bana yüzlerce küfür etti ne yapabilirim? Oyuna şikayet edeceğim konuşma banı yesin. Başka ne yapabilirim? Oyun nicki var elimde.
Eğer kayıt'a aldığından haberi yoksa bu durumda suçlu sen olursun.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri