SefaBaba
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 8,034
abi ne yapabiliriz söyle molotoflar hazır akler var
gidip daavaya verelim hı
ya da die (ölüm) ne olur söyle yapalım
abi ne yapabiliriz söyle molotoflar hazır akler var
Keşke ben etseydim küfürü. Karşı tarafı haklı bulacaksınız neredeyse. Evet herkes benim gibi olsun.Dünyada 7 milyar insan var hepsi senin gibimi olsun?
Bununla uğraşmak istiyorum işte ne yapabilirim.
Boş yorum yapma yazacağın bir şey yoksa mesaj kasma burada.abi ne yapabiliriz söyle molotoflar hazır akler var
gidip daavaya verelim hı
ya da die (ölüm) ne olur söyle yapalım
benim mesaj kasmama gerek yok kunu boşBoş yorum yapma yazacağın bir şey yoksa mesaj kasma burada.
Yazma o zaman.benim mesaj kasmama gerek yok kunu boş
Aynen dostum abartan sensin çocuk küfür ediyor sen dava etmeyi düşünüyorsun amacın ne? alt tarafı bir kelime en fazla cümle.Keşke ben etseydim küfürü. Karşı tarafı haklı bulacaksınız neredeyse. Evet herkes benim gibi olsun.
Emin ol round başı 50 küfürden az etmemiştirAynen dostum abartan sensin çocuk küfür ediyor sen dava etmeyi düşünüyorsun amacın ne? alt tarafı bir kelime en fazla cümle.
sen niye yazıorsunYazma o zaman.
Tamam sen konuşma lütfen.sen niye yazıorsun
niye bu konu var
biz emliyetmiyiz
git polise şikayet
avukat tut konuş
Eğer kayıt'a aldığından haberi yoksa bu durumda suçlu sen olursun.Elimde kayıt var ben argo dahi konuşmadım o ise sesli olarak bana yüzlerce küfür etti ne yapabilirim? Oyuna şikayet edeceğim konuşma banı yesin. Başka ne yapabilirim? Oyun nicki var elimde.