Her online oyunun kaderi budur dostum ne yaparsan yap böyle boş insanlar çıkıp böyle laflar edecektir.Hangi biriyle uğraşacaksın kiBen buna tahammül edemem. Kayıt aldım ailevi değerlere hakaret'ten tut nerlere kadar küfür etti.
Her online oyunun kaderi budur dostum ne yaparsan yap böyle boş insanlar çıkıp böyle laflar edecektir.Hangi biriyle uğraşacaksın kiBen buna tahammül edemem. Kayıt aldım ailevi değerlere hakaret'ten tut nerlere kadar küfür etti.
Bu durum da yok bende sebepsizce küfür var.ben de valorant oynarken adamın kilini çaldım
bana acemi çaldın dedi or küfürünü söyledi
bir de kız ha
Hiçbir şey yapamazsın.Elimde kayıt var ben argo dahi konuşmadım o ise sesli olarak bana yüzlerce küfür etti ne yapabilirim? Oyuna şikayet edeceğim konuşma banı yesin. Başka ne yapabilirim? Oyun nicki var elimde.
Bununla uğraşmak istiyorum işte ne yapabilirim.Her online oyunun kaderi budur dostum ne yaparsan yap böyle boş insanlar çıkıp böyle laflar edecektir.Hangi biriyle uğraşacaksın ki
Neden takıyorsunuz bunlara onlar asosyal sabah akşam oyun oynayan tipler neden takıyorsunuz anlamıyorum.ben de valorant oynarken adamın kilini çaldım
bana acemi çaldın dedi or küfürünü söyledi
bir de kız ha
hocam çok zoruma gidiyorNeden takıyorsunuz bunlara onlar asosyal sabah akşam oyun oynayan tipler neden takıyorsunuz anlamıyorum.
var oluşumuzun sebebi
NAPİM
Uğraşmaya değmez insanlar hiç gerek yok rapor et geç uğraşmaya değmezElimde kayıt var ben argo dahi konuşmadım o ise sesli olarak bana yüzlerce küfür etti ne yapabilirim? Oyuna şikayet edeceğim konuşma banı yesin. Başka ne yapabilirim? Oyun nicki var elimde.