Neler Yeni

Oyunda sesli olarak küfür yedim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Fordon Greeman

80+ Bronze
Zaten çocuk gibi bir şeydi max 15 yaş.
O zaman uğraşma bile. Düzgün bir şekilde konuş devam ediyorsa çocukluğuna ver. Ben de çok kısa bir süreliğine önemserdim bu tür şeyleri. Düzgün konuşup küfür etmemesini rica ettiysen ve devam ediyorsa mute'la geç. Çocuktur sonuçta.

hcaglar

80+
Elimde kayıt var ben argo dahi konuşmadım o ise sesli olarak bana yüzlerce küfür etti ne yapabilirim? Oyuna şikayet edeceğim konuşma banı yesin. Başka ne yapabilirim? Oyun nicki var elimde.

Diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum. Küfür etmesinler diye online oynamayı bırakmak durumunda değilsin. Küfür TCK 125 maddesine göre sövmek suretiyle hakaret suçunu oluşturur. Elinde ses kaydı var, kullanıcı adı var. Zula Türk oyunu, küfreden kişinin ip ve port numaraları üzerinden kimliği tespit edilebilir. En yakın karakola veya Savcılığa giderek şikayette bulunabilirsin.

Fordon Greeman

80+ Bronze
Ha yaşı büyük, düzgün düşünebilen, kendi fikirleri olan bir insandan duymuş olsan bunları hiç affetme git peşinden derdim bunlar çoğalmasın diye ancak çocuktur ergendir deyip geçmek mantıklı bence burada. Birkaç gün önce bir hanım yayıncıya cinsiyetçi bir şekilde konuşan ve küfürler savuran biri vardı. Misal onu geçiştirmek tamamen yanlış olurdu. Yasal işlem başlatılması gerekiyordu ve başlatıldı bildiğim kadarıyla. Ancak çocuk oldu mu sadece uyarmak, düzgün dille ifade etmek ve gerisine çocuktur demek yeterli bence.

Besim Tibuk

80+ Gold
Ha yaşı büyük, düzgün düşünebilen, kendi fikirleri olan bir insandan duymuş olsan bunları hiç affetme git peşinden derdim bunlar çoğalmasın diye ancak çocuktur ergendir deyip geçmek mantıklı bence burada. Birkaç gün önce bir hanım yayıncıya cinsiyetçi bir şekilde konuşan ve küfürler savuran biri vardı. Misal onu geçiştirmek tamamen yanlış olurdu. Yasal işlem başlatılması gerekiyordu ve başlatıldı bildiğim kadarıyla. Ancak çocuk oldu mu sadece uyarmak, düzgün dille ifade etmek ve gerisine çocuktur demek yeterli bence.
Hocam ben 15 yaşındayım hayatımda hiç birisine küfür etmedim bunu düşünebiliyorum. Bu adam ne hisseder?, Ben bu olay yüzünden davalık olurum. , Ailem ne der? O da düşünmeli.

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Elimde kayıt var ben argo dahi konuşmadım o ise sesli olarak bana yüzlerce küfür etti ne yapabilirim? Oyuna şikayet edeceğim konuşma banı yesin. Başka ne yapabilirim? Oyun nicki var elimde.
Firstttt Timeee?

Besim Tibuk

80+ Gold

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Hocam ben 15 yaşındayım hayatımda hiç birisine küfür etmedim bunu düşünebiliyorum. Bu adam ne hisseder?, Ben bu olay yüzünden davalık olurum. , Ailem ne der? O da düşünmeli.
Dünyada 7 milyar insan var hepsi senin gibimi olsun?

Komando41.

80+ Silver
sen lol oyna bi gör küfürleri klasik tr serveri mutelegeç rapor et

BoraYücel

80+ Bronze
@sefababa gelip burda boş yapıp uyarı alıyorsun sonrada kızgın atıyorsun o attığın kızgınlar uyarını geri almayacak istediğini yapabilirsin 🤣🤣

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,863
Üyeler
164,573
Son üye
Rüzgar37
Top Bottom