Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

Gta 5 Pegassi Torero satan var mı?

Benim zamanında oynarken oyunda satılan bütün araçlardan garajlarımda vardı hepsinden almıştım sonra para lazım oldukça yeni gelen güncellemelerle hep sata sata araç sayısı 2 3 garaj a kadar düştü, böyle oyundan kaldırılıp değerlenen araçlar olduğunu bilsem satmazdım bundan da almışımdır yüksek...
  2. OrkunJJ

Yardım saganetwork güvenilir mi

Eskiden discord botum için birkaç aylığına hizmet almıştım bir sorun yaşamamıştım. Şuan halen iyiler mi bilmiyorum. Ancak büyük firmalar kadar profesyonel bir ekipleri yok. Discord üzerinden birlikte çalışarak işlerini hallediyorlardı diye hatırlıyorum.
  3. OrkunJJ

Oynayarak para kazanabileceğim oyunlar nelerdir?

Sonunda demiş birisi. Metin2 de yeni açılan PVP sunucularda 2 3 karakter ile farm yaparak itemci den satıp güzel paralar kazanabilirsin.
  4. OrkunJJ

Saracak Online Oyun Önerisi

FiveM oynayabilirsin. Güzel roleplay sunucuları var sabahtan akşama kadar zaman öldürebilirsin. Metin2 oynayabilirsin PVP sunucular açılıyor sürekli onlardan birine başla.
  5. OrkunJJ

Yüksek fps ama yeterince akıcı değil.

Bence psikolojik dostum. 60Hz ekranlı telefondan 120Hz e geçince ekran akıcılığı falan böyle çok akıcı geliyordu bana. 144Hz monitör ile 2 3 saat FPS oyunu oynayınca elime telefonu aldığımda sanki akıcı değilmiş 60Hz kullanıyormuşum gibi hissettiriyor bana. Halbuki arada 20Hz var göz ile...
  6. OrkunJJ

Yardım fiveM rolde hata bulma

NLR>VDM>Motel güvenli bölgeyse güvenli bölge ihlali Powergame
  7. OrkunJJ

Yardım Valorant Hiçbir Şey Yapamama Sorunu

Valorant'ta arada bir karşılaştığım bir sorun var. Ateş edemiyorum, zıplayamıyorum, spike çözemiyorum, skill kullanamıyorum. Bu arada bir oluyor ve 1 roundluk oluyor diğer rounda geçince düzeliyor. Sanki ping varmış gibi ama ping yok oyunda hareket ediyorum herkes hareket ettiğimi görebiliyor ve...
  8. OrkunJJ

Gta onlineda heist açamıyorum

Valla o zaman onu bilmiyorum, belki leveliniz yetersizdir emin değilim
  9. OrkunJJ

Gta onlineda heist açamıyorum

Başka bir eviniz var ise orada aktif bir hostlamış olduğunuz heist olabilir. Evlerinizi kontrol edin eğer var ise o hostladığınız evdeki heisti bitirmeden ya da iptal etmeden başka evden heist hostlayamazsınız.
Top Bottom