Neler Yeni

Saracak Online Oyun Önerisi

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Bu aralar aşırı canım sıkılıyor can sıkkınlığından LoL giriyorum Valorant giriyorum oynayacak bir şey bulamıyorum MMORPG olur online başka oyun olur bir şeyler önerin be ya
FiveM oynayabilirsin. Güzel roleplay sunucuları var sabahtan akşama kadar zaman öldürebilirsin.
Metin2 oynayabilirsin PVP sunucular açılıyor sürekli onlardan birine başla.

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Emre
Valorant immo 2 oyuncusuyum çok sıkıldım valodan, biraz ara vericem. Apex legends giriyorum sardı bana tavsiye ediyorum şu anlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
Valorant immo 2 oyuncusuyum çok sıkıldım valodan, biraz ara vericem. Apex legends giriyorum sardı bana tavsiye ediyorum şu anlık.
apex değil de warzone 2.0 oynanır mı acaba

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,356
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yada 10 kişi 5v5 cs mi aysak sunucu kurup
cs2 geldiğinde yapılabilir hizmet madalyasını aldığımdan beri kusasım geliyor cs oynarken günde 10 12 saat aralıksız oynuyordum alabilmek için 1 ayda aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
cs2 geldiğinde yapılabilir hizmet madalyasını aldığımdan beri kusasım geliyor cs oynarken günde 10 12 saat aralıksız oynuyordum alabilmek için 1 ayda aldım
Harbiden o bana da oldu. Faceit görevlerni yapcam diye başından kalkamıyodum. En son ay sonu geldi bitti. Üstümden sanki tır kalkmış gibi oldu.
Ama aga bundan sonra böyle günde 1 bilemedin 2 maç hiç dert yok tasa yok.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
elder scrolls online üstüne mmorpg tanımam 700 saatim var. 10 lvl olup pvp arena girebiliyorsunuz.

Top Bottom