Tek sıkıntı squad yok bende arkadaşın yoksa alma dediler hevesimi kırdılar almadım. yaz indiriminde alcam 425 tl etmez çünküOlabilir knk ya
yada 10 kişi 5v5 cs mi aysak sunucu kurupBende işte oynayacak kişiler bulursam alcam
FiveM oynayabilirsin. Güzel roleplay sunucuları var sabahtan akşama kadar zaman öldürebilirsin.Bu aralar aşırı canım sıkılıyor can sıkkınlığından LoL giriyorum Valorant giriyorum oynayacak bir şey bulamıyorum MMORPG olur online başka oyun olur bir şeyler önerin be ya
PUBG var mı sendeCS2 güncellemesi gelene kadar cs oynayasım yok aga
apex değil de warzone 2.0 oynanır mı acabaValorant immo 2 oyuncusuyum çok sıkıldım valodan, biraz ara vericem. Apex legends giriyorum sardı bana tavsiye ediyorum şu anlık.
cs2 geldiğinde yapılabilir hizmet madalyasını aldığımdan beri kusasım geliyor cs oynarken günde 10 12 saat aralıksız oynuyordum alabilmek için 1 ayda aldımyada 10 kişi 5v5 cs mi aysak sunucu kurup
Harbiden o bana da oldu. Faceit görevlerni yapcam diye başından kalkamıyodum. En son ay sonu geldi bitti. Üstümden sanki tır kalkmış gibi oldu.cs2 geldiğinde yapılabilir hizmet madalyasını aldığımdan beri kusasım geliyor cs oynarken günde 10 12 saat aralıksız oynuyordum alabilmek için 1 ayda aldım