15 Haziranda battle teams 2 isimli bir oyun çıkacak ben beta aşamasında deneyimledim ve keyif aldım. Zamanı gelince deneyimlemenizi öneririm.Bu aralar aşırı canım sıkılıyor can sıkkınlığından LoL giriyorum Valorant giriyorum oynayacak bir şey bulamıyorum MMORPG olur online başka oyun olur bir şeyler önerin be ya
OlurBelki benle girersen Hunt sarar hı ne diyorsun?
Hiç duymadım nasıl bir oyun15 Haziranda battle teams 2 isimli bir oyun çıkacak ben beta aşamasında deneyimledim ve keyif aldım. Zamanı gelince deneyimlemenizi öneririm.
warzone'da oynuyorum ama ona arkadaş gerekiyor, öyle daha zevkli.apex değil de warzone 2.0 oynanır mı acaba
Forumdan gidecez işte 10 kişiwarzone'da oynuyorum ama ona arkadaş gerekiyor, öyle daha zevkli.
İçerisinde takım savaşı patlayıcı savaşı battle royale pve modu mutant modu hikaye modu olan bir oyun. Youtube dan biraz inceleyebilirsiniz oyun çıkana kadar. Ben beta sürümünda oynanışını beğendim haritaları biraz daha iyi yapılabilirdi. Bildiğim kadarıyla p2w olayı yokOlur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç duymadım nasıl bir oyun
Paralı mı bedava mı?İçerisinde takım savaşı patlayıcı savaşı battle royale pve modu mutant modu hikaye modu olan bir oyun. Youtube dan biraz inceleyebilirsiniz oyun çıkana kadar. Ben beta sürümünda oynanışını beğendim haritaları biraz daha iyi yapılabilirdi. Bildiğim kadarıyla p2w olayı yok
BedavaParalı mı bedava mı?
Bizim Türk clanı var hergün 10-15 kişi online.Aynı şekilde onu da denedim arkadaşım olmadığı için sıktı