ShimoZu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Rojhat Şimşek
- İlgilendiği Kategoriler
- Oyun
- https://www.instagram.com/34rjt/
- sh1mozu
Merhaba arkadaşlar aslında size anlatacağım şey tam olarak bir sorun değil ama yine de belki bileniniz vardır diye sormak istedim. Bundan yaklaşık 2 yıl önce arkadaşımla bir internet kafeye gittik sistemler rtx 2060 ve ryzen 2600x ten ibaretti ve monitörü asusun 165 hz 0.5 ms lik monitörlerindendi. Ama monitörün oyun modunu açıp oyuna girdiğimizde (CSGO) oyun o kadar akıcıydı ki çok yavaş geliyordu. Bildiğin normal oyun sanki bizde 0.75 hızda oynanıyordu ve rakipleri vurmak inanılmaz kolaydı benim için hatta rakip takım sürekli hs attığım için beni repleyip duruyordu komik bir şekilde. Şuan ise 240 hz 1 ms bir alienware monitörüm var ve csgo da 600 fpslere kadar görüyorum ortalama olarak 300-350 arası. Fakat monitörün hangi ayarı ile uğraşırsam uğraşayım asla o günkü gibi bir akıcılık elde edemedim. Şuan ki oyunumda adamlar benim karşıma çıkarken sanki yoktan var oluyorlar aniden. Çok araştırdım ama bir şey bulamadım. Sadece bir tavsiyesi olan varsa ne mutlu yoksa da zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.