Csgo fps im yüksek ama akıcı değil

vsync aç hem pc in yorulmaz sabit 165 al hemde monitör çözünürlüğünü arttır kalite hissedeceksin
Şöyle cahil cühela yorum yapmayın. Kimden öğrendiniz nereden okudunuz competitive oyunlarda vsync açıldığını? Bunun olumlu etkisini gösteren deney makale bilimsel ne gördünüz? Bilgisiz cahilce bir yorum olmuş umarım kimse yanlış öğrenmemiştir.

Freesync açık değil mi? Birde fps_max 0 dene bir de başlatma seçeneklerine -high da ekleyip öyle dene görüntü ayarlarını ss paylaşabilirsen oradan da bakalım
fresync açık fps max 0 yapıncada fps gereksiz yüksek oluyor 700-800 high da yazılı

Videodaki gibi ayarlarmısın, Keskinliği yumuşatma, Fxaa, Doku filtreleme, bu ayarlardan kaynaklanıyor genelde.

Freesync açık değil mi? Birde fps_max 0 dene bir de başlatma seçeneklerine -high da ekleyip öyle dene görüntü ayarlarını ss paylaşabilirsen oradan da bakalım
FPS oyunlarında Freesync açmak gecikmeyi arttırır.
vsync aç hem pc in yorulmaz sabit 165 al hemde monitör çözünürlüğünü arttır kalite hissedeceksin
VSYNC Fps rekabetçi oyunlarında açılır mı knk bu ne saçma bir öneri

mousenin driveri varsa driverini indirin. sonra tepkime hızını 1000hz seçiniz eyer böyle bir şey varsa düzelecektir.

Merhabalar.Bir kaç haftadır csgo da fps im yüksek olmasına rağmen oyun akıcı değilmiş gibi hissediyorum.Mouse felan çevirdiğimde sanki takılıyor gibi sprey yaparken felan ve hiç zevk alamıyorun oyundan.Sistemimde iyi 165 hz monitör ryzen 5 5600-rx 6700xt.Yardımcı olurmusunuz??
aynı sorunu bende yaşıyorum büyük ihtimal anakart yada işlemci kaynaklı olduğunu düşünüyorum aklına gelecek her şeyi yapmış biri olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar.Bir kaç haftadır csgo da fps im yüksek olmasına rağmen oyun akıcı değilmiş gibi hissediyorum.Mouse felan çevirdiğimde sanki takılıyor gibi sprey yaparken felan ve hiç zevk alamıyorun oyundan.Sistemimde iyi 165 hz monitör ryzen 5 5600-rx 6700xt.Yardımcı olurmusunuz??
boşuna windows içi ayar yaparak vaktini öldürme derim parçaları servise yolla tek tek ozaman belli olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,710
Üyeler
186,100
Son üye
captbatuhan
Geri