Arama sonuçları: *

1. Redmental

Her pazar Sea of Thieves oynayabileceğim arkadaş arıyorum

Aşağıya bıraktığım Discord sunucusu, Türkiye'nin en büyük SoT sunucusu. Başta biraz karmaşık gelebilir ama sunucu içerisindeki rehber kanallara göz atarak istediğin şeyi bulabilirsin. İstediğin gibi oyuncu bulabilir, filoya katılıp birlikte PvE olarak seviye ve para kasabilir veya oyunu öğrenmek...
  2. Redmental

Sea Of Thieves aldık arkadaş yok

Yasaklı olabilirsin.
  3. Redmental

Şu an kontrol ettim linkte herhangi bir sorun yok. "NiceTry Discord" diye arama yaparsan internette direkt karşına çıkar.
  4. Redmental

Herkese hitap etmiyor bu oyun.
  5. Redmental

Aşağıya bıraktığım Discord sunucusu, Türkiye'nin en büyük SoT sunucusu. Başta biraz karmaşık gelebilir ama sunucu içerisindeki rehber kanallara göz atarak istediğin şeyi bulabilirsin. İstediğin gibi oyuncu bulabilir, filoya katılıp birlikte PvE olarak seviye ve para kasabilir veya oyunu öğrenmek...
  6. Redmental

CS eski oyunlarına update gelse nasıl olur?

Steam hisselerini falan da versinler.
  7. Redmental

CS:GO MM mi Faceit mi ?

Rankım MGE. Faceit'e başladıktan sonra attığım ilk 2 maçta da karşıya Türk global ve diğerinde supreme geldi ikisini de eklemiştim. Ancak takım arkadaşları iyi olunca MM rankı farketmiyor. Aim'in iyiyse ve oyun zekası varsa yenebiliyorsun.
  8. Redmental

Vac ban başka oyunları etkiler mi?

Sövmemelisin Redo hayır yapma yapma...
  9. Redmental

Yasuo Yone'den daha güçlü , neden?

İşte bu yüzden Zula.
  10. Redmental

CS:GO mu VALORANT mi

"Bro please shut up."
  11. Redmental

oyun yayını açan varsa bakabilir mi ?

Açabilseydin sorunlarla karşılaşırdın. Bu hızla 144p yayın bile yapılmaz.
  12. Redmental

Ubisoft'un Yeni Battle Royale Oyunu "Hyper Scape"

Karıştırmışım.
  13. Redmental

La ne alaka 😂 Almadım ama aklımda ilk fırsatta alacağım. Ondan önce başka oyunlar almak istiyorum.
  14. Redmental

İroniyse komik , değilse daha komik.
  15. Redmental

Ubisoft'un resmi olarak yayımladığı oynanış ve tanıtım videosunu izlemiştim. Bugün ise PS4 üzerinden bu oyunu oynayan bir kişinin videosuna baktım. Oyun tam anlamıyla RE-ZA-LET. O videoda gösterdikleri şaşalı aksiyon ve kapışmalar yok. Tek tip üzerine yoğunlaşmışlar , bir binaya gir kat kat çık...
Top Bottom