Hayır.Csgo da hile denedim ve vac ban yedim. call of duty mw2 alacağım ama bu vac ban call of duty'i etkiler mi? (serverlara girmemi engeller mi veya cod'dan da ban yermiyim?)
arkadaşlarımla atölye mapinde vs atarken kullandım (eşleştirme bulmuyordu zaten) ve bende üzülmedimşu hileyi kullandığınız için keşke başka oyunları da etkilese hileden ne zevk alıyorsunuz anlamadım hesap gittiği için ayrıca üzülmedim bu zamana kadar hile kullanmayan hakkıyla oynayan oyuncuları hakkını yiyor
Mesela ben hile kullanmama rağmen kalıcı vac ban yedim overwatchtan. Overwatchtan yediğim ban yüzünden neden başka oyuna giremiyeyimşu hileyi kullandığınız için keşke başka oyunları da etkilese hileden ne zevk alıyorsunuz anlamadım hesap gittiği için ayrıca üzülmedim bu zamana kadar hile kullanmayan hakkıyla oynayan oyuncuları hakkını yiyorsunuz
+1csgo için artık üzülmüyorum ne yaparsanız yapın batık oyun 203482930 dakika eşleştirmemi dersin maç bulduğunda ha prime ha free fark etmez hile gelipte tüm zevkinin kaçmasımı dersin csgo free olduğundan beri hiç bir şeyi doğru dürüst sürdüremiyorum oyuncular çok şikayetçi ama valvenin umrundamı daha 1.6 dan kalma vac diye adlandırdıkları çöp bir sistemi kullanıyorlar hadi ow var desek ow ye düşüp hile diye işaretlenene kadar adam 4-5 gün milletin içinden geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
burada hile yapanları suçlu bulmuyorum valvenin umursamazlığını suçlu buluyorum tamamen facia
asıl soru seni başka oyuna sokarak neden onlarda da hile yaptırsın değil mi senin sadece cs go da hile yapacağını düşünmüyorum bir sürü oyun da sen hile kullanırsın eminim burada masum rolü oynamayın milletin hakkını yiyorsunuz kullandığınız hile ile adamı yenip seviniyorsunuz halbuki o adam sen hile kullanmasan yerden yere vurur haberin olsunMe
Mesela ben hile kullanmama rağmen kalıcı vac ban yedim overwatchtan. Overwatchtan yediğim ban yüzünden neden başka oyuna giremiyeyim
Ne alaka ben burda masum rolü yapınca banım açılacak mi sanki neden rol yapayim?asıl soru seni başka oyuna sokarak neden onlarda da hile yaptırsın değil mi senin sadece cs go da hile yapacağını düşünmüyorum bir sürü oyun da sen hile kullanırsın eminim burada masum rolü oynamayın milletin hakkını yiyorsunuz kullandığınız hile ile adamı yenip seviniyorsunuz halbuki o adam sen hile kullanmasan yerden yere vurur haberin olsun
aynen kardeşim sen böyle devam et bu kafada git hile kullanmaya da devam et cs go dan ban yemişsin zaten başka oyunlarda bunu sürdür emeksiz kazandığınız oyunlar seni sevindirsinNe alaka ben burda masum rolü yapınca banım açılacak mi sanki neden rol yapayim?