Yasuo Yone'den daha güçlü , neden?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Yasuo'ya karşı Yone oynuyorum. Beni aldı. İkimizde de aynı itemler var. Aynı tıpa tıp.
Fakat o daha hızlı ve daha çok vuruyor. Neden böyle? Yone'nin pasifi daha güçlü ama Yasuo daha çok vuruyor. Hani ben tüm komboyu çıkarana kadar ölmüş oluyorum.

o senden daha iyi oynadığı için olabilir mi acaba hocam? her karakter güçlüdür oynamasını bilene

Yasuo'ya karşı Yone oynuyorum. Beni aldı. İkimizde de aynı itemler var. Aynı tıpa tıp.
Fakat o daha hızlı ve daha çok vuruyor. Neden böyle? Yone'nin pasifi daha güçlü ama Yasuo daha çok vuruyor. Hani ben tüm komboyu çıkarana kadar ölmüş oluyorum.
benim karşıma yone gelince yasuo alıyorum ve ormancı sadece 1 kere gank atmıştı ve o adamı ezmiştim normalde hiç yasuo bilmiyordum meğersem ikiside çok benzermiş

@Emir Aydın @LutynXZ
Kesinlikle benden iyi değildi . Ya da ben ondan iyi değildim. Karakterleri sadece Q ve düz vuruşlara bıraktık. O daha çok vurdu.

ŞAN HAYATTA YASUO KASANLARDAN DAHA İNSAN TÜRÜ TANIMIYORUM

@Emir Aydın @LutynXZ
Kesinlikle benden iyi değildi . Ya da ben ondan iyi değildim. Karakterleri sadece Q ve düz vuruşlara bıraktık. O daha çok vurdu.
Her karakterin güçlü ve güçsüz yanları vardır.
Yone belki saf güç bakımından daha kötü ancak mobilite bakımından daha iyi bir karakter.
Mesela E yeteneği sayesinde takım savaşlarına rahatlıkla girip çıkabiliyor.
Saf güç bakımından bakacak olursak Soraka oyunun en kötü karakteri olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,085
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35
Geri