- Konu Sahibi Konu Sahibi
Takasa girdik işte Q düz vuruşlar ulti . Tüm komboda o daha çok hasar vurdu. Sadece ultisi %60 can vuruyor. Benim U o kadar vurmuyor.hocam karşıdaki bot muydu neden sadece düz q ya bıraktınız?
Takasa girdik işte Q düz vuruşlar ulti . Tüm komboda o daha çok hasar vurdu. Sadece ultisi %60 can vuruyor. Benim U o kadar vurmuyor.hocam karşıdaki bot muydu neden sadece düz q ya bıraktınız?
Hmm. O kırmızı girmişti ben yeşil. O yenilmez girmişti ben ayak şeysini. Ondan mı yani?Rünler ve girdiği nitelikler bile etkiliyor onları.
Yone e si ile fln daha avantajlı. Senin oynayışından kaynaklıYasuo'ya karşı Yone oynuyorum. Beni aldı. İkimizde de aynı itemler var. Aynı tıpa tıp.
Fakat o daha hızlı ve daha çok vuruyor. Neden böyle? Yone'nin pasifi daha güçlü ama Yasuo daha çok vuruyor. Hani ben tüm komboyu çıkarana kadar ölmüş oluyorum.
yenilmezle ayağı çabuk arasında o kadar fark var ki. fightta yenilmezli bir yoneyi ayağı çabukla alman çok zor zatenHmm. O kırmızı girmişti ben yeşil. O yenilmez girmişti ben ayak şeysini. Ondan mı yani?
Yenilmez çok vuruyor tabii ki o yüzdendir.Hmm. O kırmızı girmişti ben yeşil. O yenilmez girmişti ben ayak şeysini. Ondan mı yani?
Ayak şeysi ne ya.Hmm. O kırmızı girmişti ben yeşil. O yenilmez girmişti ben ayak şeysini. Ondan mı yani?