Arama sonuçları: *

1. TyLoo

Valorant niye böyle bi ban yedim?

6-7 gün ban yemişsin, ayrılınca seni report edenler olmuş olabilir veya daha önceden de böyle ban yemişindir onun üstüne katlanmıştır
  2. TyLoo

Valorant oyunu satan utanmazlardan bıktım

kickleyip bot sistemi gelse güzel olcak
  3. TyLoo

Valorant Battle pass ile alakalı sorularım

yeni sezonda ranklar sıfırlanıyor muydu
  4. TyLoo

Rehber FPS Oyunlarında Kendinizi Nasıl Geliştirebilirsiniz/Derecenizi Nasıl Yükseltirsiniz

mousem elime oturmuyor , yenileyince gayet hoj şeler yaparım inş
  5. TyLoo

Acil yardım hesabım çalındı

oha lan bombom oynayan kaldı mı üzüldüm senin adına ben de geçmişte 72 lvllik hesabımı bıraktıydım şimdi de hatırlamıyorum
  6. TyLoo

Rocket League Pay to Win mi?

yok yok etkilemiyor sana şimdiden diyorum bak ilk başta oyunda bişey yapamıyacaksın silmek ya da oynamak istemiceksin sonra 1 2 adam akıllı asist veya gol atınca yavaş yavaş alışacaksın sonra uçmaya merak salacaksın ama uçamayacaksın çünkü hemen uçulmuyor yani kendini hep geliştireceksin
  7. TyLoo

bazı arabalar tank gibi vs olduğu için ağır başlıyor ama nitro ile her şey düzelir
  8. TyLoo

yüzde 1 veya 2 etkiliyor nedeni de araba şekilleri düz arabalar bazen daha iyi uçabiliyor AMA diğer arabalar ile de uçabiliyorsun o yüzden yüzde 1 veya 2 çok çok az sırf gösteriş
  9. TyLoo

Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

antrenmanda herkes produr önemli olan maç içi wtcn berk fln izle taktik al
  10. TyLoo

her maçı da kazancan die bişey yok
  11. TyLoo

her oyuncunun oynayamadığı dönemler vardır mesela ben csgo 2 hafta fln oynayamadım hep 10 vurdum ama bişeyden sonra o istek geliyor ve oynamaya başlıyorsun , ama sana önerim dpi yüksek tut headshot çalış aim çalış
  12. TyLoo

Zula'da Epin Kampanyası

var bi hayalimiz
  13. TyLoo

Rocket League Neden Beleş Olmadı

dün kendi kalesine hatc. atan gördüm
  14. TyLoo

Rocket League Neden Beleş Olmadı

sne de bendensin ama güzel haberim var yüksek ihtimal oyundaki çoğu şeye sahip olacağız ona sevinek
Top Bottom