eski 15,50TL iken alanlar Pay To Win oldubiliyorsunuz rocket league epic gameste ücretsiz verildi.Benimde aklımda oyunu oynamamı engelleyen bir soru var oyun pay to win mi yani para yatıranlar yatırmayanlardan üstün mü? cevaplarını bekliyorum
Alakaso bile yok sadece şekilbiliyorsunuz rocket league epic gameste ücretsiz verildi.Benimde aklımda oyunu oynamamı engelleyen bir soru var oyun pay to win mi yani para yatıranlar yatırmayanlardan üstün mü? cevaplarını bekliyorum
hayır değil tamamen kozmetikbiliyorsunuz rocket league epic gameste ücretsiz verildi.Benimde aklımda oyunu oynamamı engelleyen bir soru var oyun pay to win mi yani para yatıranlar yatırmayanlardan üstün mü? cevaplarını bekliyorum
yüzde 1 veya 2 etkiliyorbiliyorsunuz rocket league epic gameste ücretsiz verildi.Benimde aklımda oyunu oynamamı engelleyen bir soru var oyun pay to win mi yani para yatıranlar yatırmayanlardan üstün mü? cevaplarını bekliyorum
bazı arabaların boyutu biraz daha yüksek fakat genede neredeyse hiç fark etmiyorbenim için önemli kozmetikde arkadaşım bana arabalar arasında zıplama ve hız farkı var dedi bunun olayı ne
bazı arabalar tank gibi vs olduğu için ağır başlıyor ama nitro ile her şey düzelirbenim için önemli kozmetikde arkadaşım bana arabalar arasında zıplama ve hız farkı var dedi bunun olayı ne
yüzde 1 veya 2 etkiliyor
nedeni de araba şekilleri düz arabalar bazen daha iyi uçabiliyor
AMA diğer arabalar ile de uçabiliyorsun o yüzden yüzde 1 veya 2 çok çok az sırf gösteriş
oyunu çok etkilemiyor yanibazı arabaların boyutu biraz daha yüksek fakat genede neredeyse hiç fark etmiyor
mantıklı bir ayrıntı yanibazı arabalar tank gibi vs olduğu için ağır başlıyor ama nitro ile her şey düzelir
aynen çok etkilemiyor zatenoyunu çok etkilemiyor yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mantıklı bir ayrıntı yani
yok yok etkilemiyoroyunu çok etkilemiyor yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mantıklı bir ayrıntı yani