Rocket League Pay to Win mi?

Alposki

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,534
biliyorsunuz rocket league epic gameste ücretsiz verildi.Benimde aklımda oyunu oynamamı engelleyen bir soru var oyun pay to win mi yani para yatıranlar yatırmayanlardan üstün mü? cevaplarını bekliyorum

biliyorsunuz rocket league epic gameste ücretsiz verildi.Benimde aklımda oyunu oynamamı engelleyen bir soru var oyun pay to win mi yani para yatıranlar yatırmayanlardan üstün mü? cevaplarını bekliyorum
eski 15,50TL iken alanlar Pay To Win oldu :)

Son düzenleme:
Alakaso bile yok sadece şekil

hayır değil tamamen kozmetik

yüzde 1 veya 2 etkiliyor
nedeni de araba şekilleri düz arabalar bazen daha iyi uçabiliyor
AMA diğer arabalar ile de uçabiliyorsun o yüzden yüzde 1 veya 2 çok çok az sırf gösteriş

benim için önemli kozmetikde arkadaşım bana arabalar arasında zıplama ve hız farkı var dedi bunun olayı ne
bazı arabaların boyutu biraz daha yüksek fakat genede neredeyse hiç fark etmiyor

benim için önemli kozmetikde arkadaşım bana arabalar arasında zıplama ve hız farkı var dedi bunun olayı ne
bazı arabalar tank gibi vs olduğu için ağır başlıyor ama nitro ile her şey düzelir

yüzde 1 veya 2 etkiliyor
nedeni de araba şekilleri düz arabalar bazen daha iyi uçabiliyor
AMA diğer arabalar ile de uçabiliyorsun o yüzden yüzde 1 veya 2 çok çok az sırf gösteriş
bazı arabaların boyutu biraz daha yüksek fakat genede neredeyse hiç fark etmiyor
oyunu çok etkilemiyor yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazı arabalar tank gibi vs olduğu için ağır başlıyor ama nitro ile her şey düzelir
mantıklı bir ayrıntı yani

oyunu çok etkilemiyor yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mantıklı bir ayrıntı yani
yok yok etkilemiyor
sana şimdiden diyorum bak
ilk başta oyunda bişey yapamıyacaksın silmek ya da oynamak istemiceksin
sonra 1 2 adam akıllı asist veya gol atınca yavaş yavaş alışacaksın
sonra uçmaya merak salacaksın ama uçamayacaksın çünkü hemen uçulmuyor
yani kendini hep geliştireceksin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR