Neler Yeni

Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

Khonshu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ali Harman

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Valla Hocam umarım sizde alırsınız ama benim sinirlendiğim konu şu en başta bi heveslendirecek olay yok sürekli öl öl insnaın oynayası kalmıyor en başta bi olay olsa böyle aha ben bu oyuna alışırım derim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Jett'i seviyorum bi özellikleri iyiye benziyor Phantom ve Ares güzel silaha benziyor
1 phantom yakın mesafede iyi uzakta dağılıyor ve hasarı azalıyor vandal çalış derim ares yakında kötü uzakta iyi spectre yakında iyi uzakta kötü

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
aga sadece bunlar değil ben zamanında reyna açtım op diye oynayamdım viper açtım havlı diye gene oynayamadım sonra jett oynayıp raze kastım razele ilk maç 30 bomb aldım bitti
ben sana şöyle diyim cs den geçtim valoranta skill kullanmıyorum bile şampiyonlarda aimimim iyi genelde cs de alıştığım gibi oynuyorum iyi de oynuyorum yani demek istediğim şampiyon bazlı çalışma değil aim geliştirme

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
her oyuncunun oynayamadığı dönemler vardır mesela ben csgo 2 hafta fln oynayamadım hep 10 vurdum ama bişeyden sonra o istek geliyor ve oynamaya başlıyorsun , ama sana önerim dpi yüksek tut headshot çalış aim çalış

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Ayrıca jett iyi değil düşük eloda ve oynıcaksan iyi pompalı oynamalısın aimin iyiyse reyna al değilse ama big brainsen ya killjoy ya raze aç aga

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
her oyuncunun oynayamadığı dönemler vardır mesela ben csgo 2 hafta fln oynayamadım hep 10 vurdum ama bişeyden sonra o istek geliyor ve oynamaya başlıyorsun , ama sana önerim dpi yüksek tut headshot çalış aim çalış
Yapmaya Çalışırım Hocam Teşekkürler

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
Saat 8 civarı müsaitseniz girebiliriz İstek atıyorum Hz.Simbiot Benim

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
ben sana şöyle diyim cs den geçtim valoranta skill kullanmıyorum bile şampiyonlarda aimimim iyi genelde cs de alıştığım gibi oynuyorum iyi de oynuyorum yani demek istediğim şampiyon bazlı çalışma değil aim geliştirme
yok öyle bişey aimin var ama taktiksel skille karşı koyamazssın

firatbey

80+ Silver
Kanka bazı insanlar iyi oynayamıyor bu tarz oyunları bence hikayeli oyunlara yönel. Hiç değilse diğer insanları tilt etmezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,223
Üyeler
163,444
Son üye
furkanner
Top Bottom