Beter Ali
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,424
aynen adam geliyo 300 fps 19 20 ping arası ben 140 ping 40 fps giriyomOynarsın da aga eline Logitech G Pro Wireless alsan daha iyi oynarsın ondan bahsediyorum
aynen adam geliyo 300 fps 19 20 ping arası ben 140 ping 40 fps giriyomOynarsın da aga eline Logitech G Pro Wireless alsan daha iyi oynarsın ondan bahsediyorum
İmkanın varsa Call of Duty MW (eski) serisi, Far Cry 3, Metro Redux, Crysis gibi oyunlarla başlayabilirsin, sağlam oyunlardır.hocam ne oyun önerirsiniz peki benimde derdim cs go valorant lol değil yeterki 3.5 milyara aldığımız bilgsayarın hakkını verelim şimdi i3 9100f işlemci 8 gb ddr4 2400 mhz ram palit gtx 1650 4 gb gddr6 dx 12 ekran kartı ne önerirsiniz güzel bi grafiği olsun
bugün oynayamazsın yarın ustası esporcusu olursunoynayamadıktan sonra PC ye kurmanın ne mantığı var peki hocam
şimdi hocam not almam gerekenler şunlar mı:Düşük dpı alışman lazım öncelikle biraz ona çalış daha sonra antrenman modun da aimini geliştir ve sürekli tilt olmamaya çalışarak oynarsan zamanla gelişirsin öyle iyi PC aldım kötü oynuyorum diye bir şey yok tamamen senin becerine bağlı PC oynatmıyor (kısmen).
hangi karakteri oynayacağını seç silahlar önemlişimdi hocam not almam gerekenler şunlar mı:
Hassasiyet: Nekadar düşük olursa okadar iyi,
Sinirlenmemeye Çalışmak,
Kendimi Geliştirebileceğime İnanmak. Bunlar ise bunları deneyeceğim hocam
aynen budur ve tabi düzenli olarak videolar izle oyunun e spor tarzı maçları falan oluyordu galiba onlarıda izleşimdi hocam not almam gerekenler şunlar mı:
Hassasiyet: Nekadar düşük olursa okadar iyi,
Sinirlenmemeye Çalışmak,
Kendimi Geliştirebileceğime İnanmak. Bunlar ise bunları deneyeceğim hocam
Valla Hocam umarım sizde alırsınız ama benim sinirlendiğim konu şu en başta bi heveslendirecek olay yok sürekli öl öl insnaın oynayası kalmıyor en başta bi olay olsa böyle aha ben bu oyuna alışırım derim yanibugün oynayamazsın yarın ustası esporcusu olursun
biz ömür boyu yüzünü bile göremicez sen hem de bunun hakkına konu açıyorsun.
Jett'i seviyorum bi özellikleri iyiye benziyor Phantom ve Ares güzel silaha benziyorhangi karakteri oynayacağını seç silahlar önemli
ilk defa mı oyun oynuyorsun ben anlamıyorumValla Hocam umarım sizde alırsınız ama benim sinirlendiğim konu şu en başta bi heveslendirecek olay yok sürekli öl öl insnaın oynayası kalmıyor en başta bi olay olsa böyle aha ben bu oyuna alışırım derim yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Jett'i seviyorum bi özellikleri iyiye benziyor Phantom ve Ares güzel silaha benziyor
Tamam Hocam Teşekkürleraynen budur ve tabi düzenli olarak videolar izle oyunun e spor tarzı maçları falan oluyordu galiba onlarıda izle
aga sadece bunlar değil ben zamanında reyna açtım op diye oynayamdım viper açtım havlı diye gene oynayamadım sonra jett oynayıp raze kastım razele ilk maç 30 bomb aldım bittiaynen budur ve tabi düzenli olarak videolar izle oyunun e spor tarzı maçları falan oluyordu galiba onlarıda izle
cs go yu oynadım bugün sildim valorant yüklediğim için, crysis oynamadım güzel ise oynarımCS;GO, Crysis gibi FPS oyunlarını oynayanlar problem yaşamaz. Sen oynadın mı bu oyunları?