Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

abi o kadar bozuk ki karşı takım iyi bizim takım full trol sova geldi bi kere onun yüzünden yarı canla başlıoduk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40 fps oynuyorum bir de abi
En büyük sorun 40 fps olması zaten normal öyle oynayamaman

Ya usta bilmiyorum ben bu iş bilek işi yıllardır fps falan oynuyorum artık o kadar kolay oluyor ki ciddi manada diyorum bu arada ses kasmak oyunun yüzde 50si diyebilirim aim olarak da mousepad büyük olcak sensör iyi olcak oynarsın bu kadar antrenman yap !
zaten derdimin %90'ı antremandaki olaylar gerçek maçta çalışmıyor

Daha önceden cs 1.6 felan oynamadıysan oyuna alışman zor olacak zaten. Oynamaya devam et bence. en azından reflexini felan geliştirmeye calıs

Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
Olm biz pc ye kuramıyoz diye deliriyoruz sen oynayamıyorum diye deliriyorsun
bu boş konu açmayı bırakın.

Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
Düşük dpı alışman lazım öncelikle biraz ona çalış daha sonra antrenman modun da aimini geliştir ve sürekli tilt olmamaya çalışarak oynarsan zamanla gelişirsin öyle iyi pc aldım kötü oynuyorum diye bir şey yok tamamen senin becerine bağlı pc oynatmıyor (kısmen).

Smurften giriyorum bazen gümüş 2 o da çok kötü takım arkadaşlarım hiçbirşey yapmıyor 40 kill alıp maçı bitiriyorum ve benim sayemde kazanıyoruz sadece düşük elodan çıkmak çok zor genelde hep tek başına oynuyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,241
Üyeler
185,050
Son üye
Mogu
Geri