Neler Yeni

Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
Aga ekipman da önemli hatda en önemlisi o fps oyunları için Bütce varsa güzel mouse Kulaklık Monitor al bence
ekipman hep a101 ekipmanları kulaklık yok hoparlorle oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün yüklediysen çok bir şey bekleme zaten. Ben oyuna betada ilk başladığımda demir 1dim 6 ay önce falan oyunu oynadıkça geliştim şimdi Platin 2 yim
beklemiyorum ama hiç bi heveslendirecek durum yok yani hani bişey olsun böyle aha derim ben daha çok çalışayım yapayım ben bu oyunu oynarım derim ama sürekli öl öl nereye kadar hocam

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

Rammstein

80+ Silver
Kanka CS'yi 700 saat oynadım ve ancak silverdan çıkabildim. Tabii takım kötü geliyordu ara sıra ama...

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
oha aga ben de demir 1im ama o kadar nasıl atladın aga
Oyuna ilk başladığımda hangi silah ne yapıyor onu bilmiyordum ondan dolayıydı aslında. Demirden Gümüşe Gümüşten Altına Altından Platine çıktım tek tek basamak basamak iyi insanlarla girdim ve iyileştim gittikçe. En fazla Elmas 2 gördüm geri düştüm

Khonshu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ali Harman
Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
valorant oynayamıyorsan oynama, başka oyun mu yok. oyunculuk sadece cs:go, valo, lol oynamak değildir hatta sadece bunları oynayan oyuncu değildir

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
ekipman hep a101 ekipmanları kulaklık yok hoparlorle oynuyorum

beklemiyorum ama hiç bi heveslendirecek durum yok yani hani bişey olsun böyle aha derim ben daha çok çalışayım yapayım ben bu oyunu oynarım derim ama sürekli öl öl nereye kadar hocam
1 gündür oynuyorsun sadece. Senin yaptığın düşmeden bisiklete binmeyi öğrenmeyi beklemekle aynı şey

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
Ya usta bilmiyorum ben bu iş bilek işi yıllardır fps falan oynuyorum artık o kadar kolay oluyor ki ciddi manada diyorum bu arada ses kasmak oyunun yüzde 50si diyebilirim aim olarak da mousepad büyük olcak sensör iyi olcak oynarsın bu kadar antrenman yap !

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Oyuna ilk başladığımda hangi silah ne yapıyor onu bilmiyordum ondan dolayıydı aslında. Demirden Gümüşe Gümüşten Altına Altından Platine çıktım tek tek basamak basamak iyi insanlarla girdim ve iyileştim gittikçe. En fazla Elmas 2 gördüm geri düştüm
abi o kadar bozuk ki karşı takım iyi bizim takım full trol sova geldi bi kere onun yüzünden yarı canla başlıoduk

40 fps oynuyorum bir de abi

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
valorant oynayamıyorsan oynama, başka oyun mu yok. oyunculuk sadece cs:go, valo, lol oynamak değildir hatta sadece bunları oynayan oyuncu değildir
hocam ne oyun önerirsiniz peki benimde derdim cs go valorant lol değil yeterki 3.5 milyara aldığımız bilgsayarın hakkını verelim şimdi i3 9100f işlemci 8 gb ddr4 2400 mhz ram palit gtx 1650 4 gb gddr6 dx 12 ekran kartı ne önerirsiniz güzel bi grafiği olsun

Khonshu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ali Harman

bu arada valorant'ı iyi oynamak istiyorsan singleplayer oyunlar oyna derim, valorant'da senden iyi insanlarla oynayarak kendini fazla geliştiremezsin. call of duty gibi oyunlara, FPS oyunlarına alış sonra online oyna derim

Son düzenleme:
Top Bottom