Neler Yeni

Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
abi o kadar bozuk ki karşı takım iyi bizim takım full trol sova geldi bi kere onun yüzünden yarı canla başlıoduk
Mesaj otomatik birleştirildi:

40 fps oynuyorum bir de abi
En büyük sorun 40 fps olması zaten normal öyle oynayamaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
Ya usta bilmiyorum ben bu iş bilek işi yıllardır fps falan oynuyorum artık o kadar kolay oluyor ki ciddi manada diyorum bu arada ses kasmak oyunun yüzde 50si diyebilirim aim olarak da mousepad büyük olcak sensör iyi olcak oynarsın bu kadar antrenman yap !
zaten derdimin %90'ı antremandaki olaylar gerçek maçta çalışmıyor

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Daha önceden cs 1.6 felan oynamadıysan oyuna alışman zor olacak zaten. Oynamaya devam et bence. en azından reflexini felan geliştirmeye calıs

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

BMW_M4

80+ Bronze
Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
Olm biz pc ye kuramıyoz diye deliriyoruz sen oynayamıyorum diye deliriyorsun
bu boş konu açmayı bırakın.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
Düşük dpı alışman lazım öncelikle biraz ona çalış daha sonra antrenman modun da aimini geliştir ve sürekli tilt olmamaya çalışarak oynarsan zamanla gelişirsin öyle iyi pc aldım kötü oynuyorum diye bir şey yok tamamen senin becerine bağlı pc oynatmıyor (kısmen).

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Smurften giriyorum bazen gümüş 2 o da çok kötü takım arkadaşlarım hiçbirşey yapmıyor 40 kill alıp maçı bitiriyorum ve benim sayemde kazanıyoruz sadece düşük elodan çıkmak çok zor genelde hep tek başına oynuyorsun

Top Bottom