Neler Yeni

Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
ölüm kalım macı oyna ıyı gelısırsın

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hayır Sadece Güzel Oyun oynamak için oynayacak oyun yok varsa bildiğin hikaye tabanlı güzel grafikli söyle valla valorant oynayayım dedim ama yukarıdaki olay :c
Red Dead Redemption 2, Rise of the Tomb Raider, Witcher 3, Cyberpunk 2077 (Kasımda çıkacak), Assassin's Creed Odyssey

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
mainin ne
kullandığın silah
skill kullanmıyomusun
taktik videoları izledin mi

Mileven

80+ Silver
oyunu 3 aydır oynuyorum elo helldyım bronzda sıkıştım aimim leş gibi olsa bile 30 vuran adamdan daha çok işe yarıyorum yetmıyor destek karakter ile bela atıyorum olmuyor anasını avradını sevdiğimin riotu eşleştirmeyi düzeltmiyor
bronzum karşıya gold geliyor

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
oyunu 3 aydır oynuyorum elo helldyım bronzda sıkıştım aimim leş gibi olsa bile 30 vuran adamdan daha çok işe yarıyorum yetmıyor destek karakter ile bela atıyorum olmuyor anasını avradını sevdiğimin riotu eşleştirmeyi düzeltmiyor
bronzum karşıya gold geliyor
70 ranked winim var rank atlamadım daha

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
daha dün yükledim :/ dereceli girmedim
Dün yüklediysen çok bir şey bekleme zaten. Ben oyuna betada ilk başladığımda demir 1dim 6 ay önce falan oyunu oynadıkça geliştim şimdi Platin 2 yim

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Aga ekipman da önemli hatda en önemlisi o fps oyunları için Bütce varsa güzel mouse Kulaklık Monitor al bence

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Dün yüklediysen çok bir şey bekleme zaten. Ben oyuna betada ilk başladığımda demir 1dim 6 ay önce falan oyunu oynadıkça geliştim şimdi Platin 2 yim
oha aga ben de demir 1im ama o kadar nasıl atladın aga

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,394
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom