Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
ölüm kalım macı oyna ıyı gelısırsın

Hayır Sadece Güzel Oyun oynamak için oynayacak oyun yok varsa bildiğin hikaye tabanlı güzel grafikli söyle valla valorant oynayayım dedim ama yukarıdaki olay :c
Red Dead Redemption 2, Rise of the Tomb Raider, Witcher 3, Cyberpunk 2077 (Kasımda çıkacak), Assassin's Creed Odyssey

mainin ne
kullandığın silah
skill kullanmıyomusun
taktik videoları izledin mi

oyunu 3 aydır oynuyorum elo helldyım bronzda sıkıştım aimim leş gibi olsa bile 30 vuran adamdan daha çok işe yarıyorum yetmıyor destek karakter ile bela atıyorum olmuyor anasını avradını sevdiğimin riotu eşleştirmeyi düzeltmiyor
bronzum karşıya gold geliyor

oyunu 3 aydır oynuyorum elo helldyım bronzda sıkıştım aimim leş gibi olsa bile 30 vuran adamdan daha çok işe yarıyorum yetmıyor destek karakter ile bela atıyorum olmuyor anasını avradını sevdiğimin riotu eşleştirmeyi düzeltmiyor
bronzum karşıya gold geliyor
70 ranked winim var rank atlamadım daha

Aga ekipman da önemli hatda en önemlisi o fps oyunları için Bütce varsa güzel mouse Kulaklık Monitor al bence

Dün yüklediysen çok bir şey bekleme zaten. Ben oyuna betada ilk başladığımda demir 1dim 6 ay önce falan oyunu oynadıkça geliştim şimdi Platin 2 yim
oha aga ben de demir 1im ama o kadar nasıl atladın aga

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,276
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri