Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

Reaksiyon skoru
84
Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar pc aldım pc çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya

Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
Sens in kac ?

Herkes iyi oynayacak diye bir şey yok. Yavaş yavaş gelişirsin.

Valorant'ta iyi oynamak için mi bilgisayar aldın :D?
Hayır Sadece Güzel Oyun oynamak için oynayacak oyun yok varsa bildiğin hikaye tabanlı güzel grafikli söyle valla valorant oynayayım dedim ama yukarıdaki olay :c
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sens nedir

Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

dostum rank düşük ama iyi oynarım

Daha çok oynaman alışman lazım.

Hayır Sadece Güzel Oyun oynamak için oynayacak oyun yok varsa bildiğin hikaye tabanlı güzel grafikli söyle valla valorant oynayayım dedim ama yukarıdaki olay :c
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sens nedir
mouse hassasiyeti

hocam alışırsın oyunu tek başına oynama takımla gir adam bul öyle gir boostlat kendini iyi kişilerle oynadıkça gelişirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,276
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri