Arama sonuçları: *

1. Uğur

cs 2 crosshair kodları

Kendim kullanıyorum dene istersen CSGO-REZC5-3RdOa-k6bEK-PvvPu-5OeZH Rengi yeni mor yaptım belki yeşile dönerim.
  2. Uğur

CS 2 ilgili sorum var🫥

1-Vertigo kalkmadı 2-Train yok dust2 var 3-Csgo fps ile aynı alıyorum ben 4-Topluluk server seçeneği var ama daha girilmiyor herhalde
  3. Uğur

CS 2 güncelleyenlere rozet veriliyor.

Normal eski müzik kitini veriyor yenisi müzik kitinide pek dinlemedim oyuna girdim şuan direkt olarak.
  4. Uğur

CS 2 güncelleyenlere rozet veriliyor.

Çok güzel bence rozet ayrı zamanda csgonun müziğinide veriyorlar.
  5. Uğur

Cs2 gelmesi için ne yapmam gerekiyor

Sen oynama saatinden bahsetmedin onun farkındayım sadece bazıları ''10k saat var bana gelmedi 100 saatlik adama gelmiş'' diyor tamamen şansa dayalı diye yazdım onu.
  6. Uğur

Cs2 gelmesi için ne yapmam gerekiyor

Klasik unlost her dediğine inanma bazen boşa sıkıyor. 1694163431 CS 2 içinde seçkin hesap ve rankınızın açık olması yeterli saate falan bakmıyorlar bende 266 saat var geldi mesela 3000-5000 saatlik adamlara gelmiyor tamamen şans işi. Rank açık olduktan sonra sadece beklemek kalıyor geriye.
  7. Uğur

Rtx 3050 i5 11400f csgo düşük fps

Çoklu cpu kullanımı açık mı değil ise onu aç.
  8. Uğur

CS 2 Ne Zaman Çıkacak?

Bende 9 maçlık rekabetçi veya yoldaş giriyorum çarşambaları o kadar kasamı alıp çıkıyorum zevk alınmıyor yoksa.
  9. Uğur

Battlefield 2042 oyuna giremiyorum

Bende de olmuştu bu gir çık yapıyordum her seferinde giriyordu illa sonra kendi kendine çözüldü.
  10. Uğur

PUBG'de 200 TL kazanmak isteyen

Plan yapıyordum ne güzel 3 tanesini 20 den koyup 60 a satsam üstüne tamamlayıp rdr2 alayım diyordum yalan oldu.
  11. Uğur

PUBG'de 200 TL kazanmak isteyen

Anahtarların pazar banı anca kalktı benim sizce satılmalı mı şuan bekletilmeli mi ?
  12. Uğur

Cs Go Hi̇le Yapan Oyuncu

Bazıları şüpheli yazdım ya zaten onlarda smokedakiler falan yani arkadaş zaten ilk round dan raporluyor adamı ve ilk round da ki vuruşlar normal mesela bana göre. 1688850284 legal mi diyorum ben arasındaki alakayı sordum istediği gibi açar başarım hilesini bi zararı yok ki sana
  13. Uğur

Cs Go Hi̇le Yapan Oyuncu

Başarım hilesi ile cs hile ne alaka adam istediği gibi açar başarım hilesini. Vuruşlarda da çoğu normal gibi geldi bana bazıları da şüpheli gibi.
  14. Uğur

LoL antreman modunu basamıyorum 3 gunden beri

Clientin sol üstünde ünlem var orda kapalı diye yazmışlar bakıma aldılar herhalde.
  15. Uğur

Cs 2 14 Hazi̇ran'da Çıkıyor Söylentisi

Arkadaşların hesaplarına baktım da hepsinin yüzde 0 falan bi tane arkadaşım yüzde 54 falan.
  16. Uğur

Benimde böyle 1686695605 Sadece cs hesabım bu ana hesabım daha eskiydi ama çaldırdım çalan adamda hile açmış daha sonra alabildim hesabı ama iş işten geçmişti.
  17. Uğur

Böyle bişi doğruysa bilmiyorduk güven faktörünü bakabileceğimiz bir yer var mı ?
  18. Uğur

Hile gelmiyorda takımıma yabancı troll geliyor sıkıntı oluyor. Tek girmenin dezavantajıda bu aslında bizimkilerde inatçılığı bırakıp diğer maplere girseler daha iyi olucak ama günde 7-8 maç atıyorsak hepsi dust 2.
  19. Uğur

Doğru bizimkiler diğer mapleri istemiyorlar klasik türk kafasındalar. Ben inferno mirage falan daha çok oynuyorum tek başıma.
  20. Uğur

Gelirse tam gelmicek zaten açık beta olarak gelicek çoğu youtuber dedi.
Geri