Cs 2 14 Hazi̇ran'da Çıkıyor Söylentisi

Böyle bişi doğruysa bilmiyorduk güven faktörünü bakabileceğimiz bir yer var mı ?
saygısız ddavrandıkça takım arkadaşlarına zarar verddikçe vs. düşüyor bide şu etkileşimlerden alman lazım. itemsatışda satılıyor ucuzdu fiyati
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peşpeşe 3 veya 4 kez 1 hafta ban yedim güven faktörüm yüksek midir
hayır :d

saygısız ddavrandıkça takım arkadaşlarına zarar verddikçe vs. düşüyor bide şu etkileşimlerden alman lazım. itemsatışda satılıyor ucuzdu fiyati

hayır :d
Kesinlikle övgü satın almayın güven faktörünüz düşüyor ekstradan övgü güven faktörünü etkilemiyor diye biliyorum

Kesinlikle övgü satın almayın güven faktörünüz düşüyor ekstradan övgü güven faktörünü etkilemiyor diye biliyorum
hocam önceden daha fazla hile geliyordu aldıktan sonra çok daha az geliyor

Steam profil linkini yapıştır ss at buraya

1686695427269.png
ne demek bu şimdi hocam yan hesap bu

Steam profil linkini yapıştır ss at buraya

Benimde böyle

Sadece cs hesabım bu ana hesabım daha eskiydi ama çaldırdım çalan adamda hile açmış daha sonra alabildim hesabı ama iş işten geçmişti.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-06-14 013153.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-14 013153.png
    74.9 KB · Hit: 55
O kadar alıştım ki mousela seçmiyorum bile :D

Evet beyler an itibariyle CS"ye girişler kapatılmıştır.
Sizde sorun var şuan denedim giriyorum birde kapsüllere zam geldi majorun ayakta şey yapıyolar bizi iyice

Benimde böyle

Sadece cs hesabım bu ana hesabım daha eskiydi ama çaldırdım çalan adamda hile açmış daha sonra alabildim hesabı ama iş işten geçmişti.
Arkadaşların hesaplarına baktım da hepsinin yüzde 0 falan bi tane arkadaşım yüzde 54 falan.

Benimde böyle

Forumda konu aç yorum ve arkadaş ekleme diye 15-20 kişi seni arkadaş ekleyip yorum atarsa en azından faktör sarı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,442
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri