Cs2 gelmesi için ne yapmam gerekiyor

enessamet

80+
Reaksiyon skoru
85
Merhabalar arkadaşlar cs go da seçkin hesabım var rank sonradan açtım ama 24 saat içinde geleceği söyleniyordu seçkin rank girmedim sadece düz rank girdim fakat oyun hala gelmedi

Ekler

• resim_2023-09-08_104510596.png
    resim_2023-09-08_104510596.png
    1.1 MB · Hit: 90
Davet dalgaları oluyor, geçen davet dalgasında rankı olan hemen herkese geldi ancak yeni bir davet dalgası olmadan herkese davet gelmiyor şu anda. Yeni bir dalgayı bekleyeceksiniz veya bu dalga gelmeden açık betaya geçilirse öyle de oynayabilirsiniz.

Davet dalgaları oluyor, geçen davet dalgasında rankı olan hemen herkese geldi ancak yeni bir davet dalgası olmadan herkese davet gelmiyor şu anda. Yeni bir dalgayı bekleyeceksiniz veya bu dalga gelmeden açık betaya geçilirse öyle de oynayabilirsiniz.
daha demin seçkin gümüş yazıyordu maç attıktan sonra gümüş 4 oldu acaba seçkin gümüş rank olarak görmüyor olabilir mi ? Rankımı yeni belirlemiş olabilir mi ?

Merhabalar arkadaşlar cs go da seçkin hesabım var rank sonradan açtım ama 24 saat içinde geleceği söyleniyordu seçkin rank girmedim sadece düz rank girdim fakat oyun hala gelmedi
Herkese gelmiyor. Şu an bazı hesaplara beta versiyonu geldi olay bu

Herkese gelmiyor. Şu an bazı hesaplara beta versiyonu geldi olay bu
Hocam unlost videosunu izledimde rank açık olan ve seçkin olanlara 24 saat içinde geliyor demişti ondan meraktan dolayı soruyorum

Hocam unlost videosunu izledimde rank açık olan ve seçkin olanlara 24 saat içinde geliyor demişti ondan meraktan dolayı soruyorum
Klasik unlost her dediğine inanma bazen boşa sıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CS 2 içinde seçkin hesap ve rankınızın açık olması yeterli saate falan bakmıyorlar bende 266 saat var geldi mesela 3000-5000 saatlik adamlara gelmiyor tamamen şans işi. Rank açık olduktan sonra sadece beklemek kalıyor geriye.

Sene olmuş 2023 hala Unlost izleyen var mı ya? Bekleyecen usta. Gelsin diye dua edecen.

Klasik unlost her dediğine inanma bazen boşa sıkıyor.

CS 2 içinde seçkin hesap ve rankınızın açık olması yeterli saate falan bakmıyorlar bende 266 saat var geldi mesela 3000-5000 saatlik adamlara gelmiyor tamamen şans işi. Rank açık olduktan sonra sadece beklemek kalıyor geriye.
kanka oynama saatinden bahsetmedim ama yinede sen bilirsin yani rank açılıp seçkin hesap varsa 24 saat içinde geliyor demiştim

Sene olmuş 2023 hala Unlost izleyen var mı ya? Bekleyecen usta. Gelsin diye dua edecen.
kanka cs2 yazınca çıkıyor diye baktım :D

kanka oynama saatinden bahsetmedim ama yinede sen bilirsin yani rank açılıp seçkin hesap varsa 24 saat içinde geliyor demiştim

kanka cs2 yazınca çıkıyor diye baktım :D
Sen oynama saatinden bahsetmedin onun farkındayım sadece bazıları ''10k saat var bana gelmedi 100 saatlik adama gelmiş'' diyor tamamen şansa dayalı diye yazdım onu.

Sen oynama saatinden bahsetmedin onun farkındayım sadece bazıları 10k saat var bana gelmedi 100 saatlik adama gelmiş diyor tamamen şansa dayalı diye yazdım onu.
doğrudur yani bilemedim ben izlediğim videolarda öyle oluyor diye sorayım dedim çünkü birden fazla kaynakta söylemişler bunu hatta bu forumda bile söylemişler yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,462
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri