Neler Yeni

CS2'ye Giriş Hakkında!

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,637
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,637
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

akyeni0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Arkadasla rankim olmadigi icin 2 galibiyetten sonra bekleme suresi aldim. 9 galibiyetim var 1 mac kaldi ama oynayamiyorum. 20 saat beklrtiyor. Ranki yarin acacagim yani. Sonradan cs 2 gelir mi banada?

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Merhaba, Bugün seçkin olan hesaba CS2 nasıl alacağız bundan bahsedeceğim. Öncelikle CS2 alabilmek için, CS2 çıkmadan önce bir seçkin'e sahip olmanız gerekiyordu. Eğer hesabınızda seçkin yoksa şuan alsanız da bir şey değişmez, ilerleyen zamanlar için bilemem. Eğer seçkin varsa ve gelmediyse büyük ihtimal rekabetçi rankınız bulunmuyor, rankı açtığınız takdirde hesabınıza 12-24 saat içinde CS2 gelecektir. Ranksız kişiler sonradan geliyor mu diye merak ediyordu ve evet arkadaşlar geliyor. CS2 geldiğinde rankım yoktu ve bana ondan dolayı gelmedi, sonradan rank açtım ve bu sabah CS2 geldi. Herkese iyi oyunlar!Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

NOT: Konunun amacı, seçkin hesaba sahip olan arkadaşların rankının olmaması ve rankı gelince seçkinin gelip gelmeyeceğini bilmemesidir. Ben denedim, sonradan rank açında geliyor bu yüzden size de bildirmek istedim.
dün oyundan çıktığım için (işim vardı) 1 hafta yedim csgoda oyundan (durduk yere) attıkları için 1 gün yemiştim benim macera ertelendi .d

blauwband

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halil Aktaş
Merhaba, Bugün seçkin olan hesaba CS2 nasıl alacağız bundan bahsedeceğim. Öncelikle CS2 alabilmek için, CS2 çıkmadan önce bir seçkin'e sahip olmanız gerekiyordu. Eğer hesabınızda seçkin yoksa şuan alsanız da bir şey değişmez, ilerleyen zamanlar için bilemem. Eğer seçkin varsa ve gelmediyse büyük ihtimal rekabetçi rankınız bulunmuyor, rankı açtığınız takdirde hesabınıza 12-24 saat içinde CS2 gelecektir. Ranksız kişiler sonradan geliyor mu diye merak ediyordu ve evet arkadaşlar geliyor. CS2 geldiğinde rankım yoktu ve bana ondan dolayı gelmedi, sonradan rank açtım ve bu sabah CS2 geldi. Herkese iyi oyunlar!Alıntıyı görüntüle

NOT: Konunun amacı, seçkin hesaba sahip olan arkadaşların rankının olmaması ve rankı gelince seçkinin gelip gelmeyeceğini bilmemesidir. Ben denedim, sonradan rank açında geliyor bu yüzden size de bildirmek istedim.
hocam cs2 çıktığını öğrendikten hemen sonra rankımı açtım yaklaşık 2-3 gün oldu halen cs2 daveti alamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Onur Altunay

kral ben dün bu saatlerde açtım rankımı ne zaman gelir sence ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,333
Üyeler
161,438
Son üye
emrekaistaken
Top Bottom