Arama sonuçları: *

1. atachu

league of legends prime kapsül

hayır tek hesap bağlanabiliyor
  2. atachu

Gelin satranç oynayalım

https://lichess.org/nvo58yER linke tıklayıp direkt katılaiblirsiniz. bir süredir oynamıyordum tekrar oynamaya başladım
  3. atachu

Rehber LoL'e yeni başlayacaklar için altın kural!

euw serverinde başlayıp 30 lvl a kadar kastıktan sonra all mute yaparak ve BOTLANE OYNAMAYARAK silver eloya kadar çıkın ondan sonra istediğiniz lane de devam edin ve yükselin gold ve üstüne çıktığınızda toxic kitle %90 gitmiş olucak ve gerçekten lolün aslında ne kjadar keyifli ve rekabetçi bir...
  4. atachu

Valorant Hesap satılacak yerler

yakınına satmanı öneririm riot hesap satışını yasakladığı için hesap banlanır. gamesatiş sitesinden satılıyor diye biliyorum ama bence uğraşmaya değmez
  5. atachu

Fortnite neden sevilmiyor?

düzgün çalışıyor grafikleri çok iyi nispeten daha düşük sistemlerdede çalışıyor, bedava, sürekli gelişiyor ve hiç yerinde saymıyor, eğlenceli görevler ile amaçsız hissettirmiyor, mekanikleri çok başarılı ve eğlenceli, vuruş hissiyatı gayet iyi ve pubg nin aksine renk körü modu açılmadan adamı...
  6. atachu

dediğin şey saçma. ben en çok sevilen demiyorum herkes sevsin demiyorum. teknik olarak en iyi battle royale oyunu. gtx 1080ti ile gtx 1050 karşılaştırması gibi senin dediğin şey. 1080ti daha iyi ama sen 1050 yi daha çok seviyosun diye daha mı iyi oluyor ?
  7. atachu

fortnite en iyi battle royale oyunu. ancak türkiye iyi grafikle gerçekçi grafiği aynı şey sananlarla dolu olduğu için çamur gibi duran pubg yi daha iyi sanıyorlar. fortnite ın yanlış yaptığı hiç bir şey yok ve en iyi battle royale oyunu kimse inkar edemez
  8. atachu

The Long Dark 2 kişi oynanıyor mu ?

hayır single player
  9. atachu

LOL market güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

eski marketten daha karmaş duruyor başta ama değil daha kullanışlı
  10. atachu

Acil yardım hesabım çalındı

şfgöşcçb şsöidöhdş vsfç.hdfpgsdfö.mmpl
  11. atachu

Çar kasmalık oyun önerisi

ömrün yeterse warframe
  12. atachu

LoL laneyi kazan latede deşsinler yardım

istersen ekleyelim birbirimizi en azından botun feedlemeyeceğinden emin oalbilirsin bi nebze
  13. atachu

LoL laneyi kazan latede deşsinler yardım

valla ben suport oynuyorum bende swain ve brand den muzdaripim bronz elonun hiç oyun bilmiyorum suportu iyiki premle giriyorumda banlıyoruz onları her el bam bam bam tabi sonra mid yasuomuz feedlediğinden ff veriyoruz ve karşı ezik bot ez diyor .d 1604502222 100 elden makismum 10 unda lane i...
  14. atachu

Dolandırıldımmı arkadaşlar ?

1604294035 abi adam* doru söylüyür ha olacak
Top Bottom