toxic veletlerle doldu bide herkes tryhard oldu artık.arkadaşlar kime sorrsam fortnite çöp falan diyor merak edip indirdim oynadım baya hoşuma gitti bağımlısı oldum dıyebılırım neden başkaları tarafından hiç sevilmiyor?
oyunu sevmeyen genelde oynamayan yada oyunu bilmeyenler hergün benim gibi girenide vararkadaşlar kime sorrsam fortnite çöp falan diyor merak edip indirdim oynadım baya hoşuma gitti bağımlısı oldum dıyebılırım neden başkaları tarafından hiç sevilmiyor?
Önceden ben de sevmemelerini saçma bulurdum ama şuan sevilecek bir yanı kalmadıarkadaşlar kime sorrsam fortnite çöp falan diyor merak edip indirdim oynadım baya hoşuma gitti bağımlısı oldum dıyebılırım neden başkaları tarafından hiç sevilmiyor?
fortnite en iyi battle royale oyunu. ancak türkiye iyi grafikle gerçekçi grafiği aynı şey sananlarla dolu olduğu için çamur gibi duran pubg yi daha iyi sanıyorlar. fortnite ın yanlış yaptığı hiç bir şey yok ve en iyi battle royale oyunu kimse inkar edemezarkadaşlar kime sorrsam fortnite çöp falan diyor merak edip indirdim oynadım baya hoşuma gitti bağımlısı oldum dıyebılırım neden başkaları tarafından hiç sevilmiyor?
çunku mıllet sanıyesonda mımar sınan oluyorarkadaşlar kime sorrsam fortnite çöp falan diyor merak edip indirdim oynadım baya hoşuma gitti bağımlısı oldum dıyebılırım neden başkaları tarafından hiç sevilmiyor?
tryhard boyle hayvan gibi build yapan kendini pro sanan aşırı fazla o oyunu oynayan yani bağımlısı gece gündüz creatif girip build edit aim falan çalışanlar toxic ise argo lu kufurlu konuşan rage quit atan veletler oluyor.toxic ve tryhard noluyor bende ilk kez oynadım battle royal 100kişi pvp giriyorum
Hepimiz biliyoruzki fortnite eski havasında değil ben oyunu hala oynuyorum ama o eski tadını vermiyor inşa yapmak ise bence keyifli tryhardlar ve toxicler hakkında haklılar normal maçta adam turnuvada oynuyomuş gibi oynuyorarkadaşlar kime sorrsam fortnite çöp falan diyor merak edip indirdim oynadım baya hoşuma gitti bağımlısı oldum dıyebılırım neden başkaları tarafından hiç sevilmiyor?
birde eski fortnite cılar ın hepsi oyunu neredeyse bıraktı bende dahil sezon 3 oyuncusuyum oyun 9 sezona kadar zevkliyidi eski map varken sonra bozdu.toxic ve tryhard noluyor bende ilk kez oynadım battle royal 100kişi pvp giriyorum