Neler Yeni

Fortnite neden sevilmiyor?

-CrawL

80+ Gold
arkadaşlar kime sorrsam fortnite çöp falan diyor merak edip indirdim oynadım baya hoşuma gitti bağımlısı oldum dıyebılırım neden başkaları tarafından hiç sevilmiyor?

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
battle royal oyununda yapı yapmak çok saçmai dikkatsizsen ölürsün fortnite da aimin olmasa bile yapın güzel olsa alırsın + toxic veletler dolu

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
arkadaşlar kime sorrsam fortnite çöp falan diyor merak edip indirdim oynadım baya hoşuma gitti bağımlısı oldum dıyebılırım neden başkaları tarafından hiç sevilmiyor?
toxic veletlerle doldu bide herkes tryhard oldu artık.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Yapı yapmak oyunu aşırı bozuyor ve silah sekmiyor.

yasinYYD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
yiğit yasin doğan
oyunu sevmeyen genelde oynamayan yada oyunu bilmeyenler hergün benim gibi girenide var

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Yusuf Karakaya
Önceden ben de sevmemelerini saçma bulurdum ama şuan sevilecek bir yanı kalmadı

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
fortnite en iyi battle royale oyunu. ancak türkiye iyi grafikle gerçekçi grafiği aynı şey sananlarla dolu olduğu için çamur gibi duran pubg yi daha iyi sanıyorlar. fortnite ın yanlış yaptığı hiç bir şey yok ve en iyi battle royale oyunu kimse inkar edemez

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
çunku mıllet sanıyesonda mımar sınan oluyor

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
toxic ve tryhard noluyor bende ilk kez oynadım battle royal 100kişi pvp giriyorum
tryhard boyle hayvan gibi build yapan kendini pro sanan aşırı fazla o oyunu oynayan yani bağımlısı gece gündüz creatif girip build edit aim falan çalışanlar toxic ise argo lu kufurlu konuşan rage quit atan veletler oluyor.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
bir de bana çızgı fılm gıbı gelıyor bu ve valorant da aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf
Hepimiz biliyoruzki fortnite eski havasında değil ben oyunu hala oynuyorum ama o eski tadını vermiyor inşa yapmak ise bence keyifli tryhardlar ve toxicler hakkında haklılar normal maçta adam turnuvada oynuyomuş gibi oynuyor

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
toxic ve tryhard noluyor bende ilk kez oynadım battle royal 100kişi pvp giriyorum
birde eski fortnite cılar ın hepsi oyunu neredeyse bıraktı bende dahil sezon 3 oyuncusuyum oyun 9 sezona kadar zevkliyidi eski map varken sonra bozdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,519
Üyeler
167,145
Son üye
SuhaGP
Top Bottom