Neler Yeni

Fortnite neden sevilmiyor?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
fortnite en iyi battle royale oyunu. ancak türkiye iyi grafikle gerçekçi grafiği aynı şey sananlarla dolu olduğu için çamur gibi duran PUBG yi daha iyi sanıyorlar. fortnite ın yanlış yaptığı hiç bir şey yok ve en iyi battle royale oyunu kimse inkar edemez
Sen mi karar veriyorsun en iyi battle royale oyunu olduğuna? Zevkler ve renkler tartışılmaz bana göre saçma bir oyun geliyor yapı yapmak, silahlar vs.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Sen mi karar veriyorsun en iyi battle royale oyunu olduğuna? Zevkler ve renkler tartışılmaz bana göre saçma bir oyun geliyor yapı yapmak, silahlar vs.
2019 da en iyi battle royale oyunuydu ondan sonra oyun gg oldu.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
dediğin şey saçma. ben en çok sevilen demiyorum herkes sevsin demiyorum. teknik olarak en iyi battle royale oyunu. gtx 1080ti ile gtx 1050 karşılaştırması gibi senin dediğin şey. 1080ti daha iyi ama sen 1050 yi daha çok seviyosun diye daha mı iyi oluyor ?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
dediğin şey saçma. ben en çok sevilen demiyorum herkes sevsin demiyorum. teknik olarak en iyi battle royale oyunu. gtx 1080ti ile gtx 1050 karşılaştırması gibi senin dediğin şey. 1080ti daha iyi ama sen 1050 yi daha çok seviyosun diye daha mı iyi oluyor ?
Ben de sana bunu soruyorum zaten nasıl oluyor da teknik olarak en iyi battle royale oyunu?

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Eskiden çok güzeldi bence ve genelleme yapacak olursak yapı yapamayan insanlar oyuna çöp diyordu, ama şu son 1-1.5 yıldır falan bende oynamıyorum o yüzden yorum yapamayacağım.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Eskiden hep pubg oynardım fortnite bana çöp gibi gelirdi gerçekten. Sorna arkadaşlarım la girmeye başladım oyun baya bir sardi 3 hafta da 42 lvl im suan oyle aşığım fln demiyorum ama zevkli. Bir iki tane cok bilmiş var burda Silah sekmiyor fln demiş onlar cenelerini kapatsınlar.
Yapı kurmaya gelince oyunda bende fazla yapı kurmuyorum sadece bir kaç yıldır oynayan mimar Sinan lar var oyunda onlarda olacak tabi .
LUTFEN OYNAYAMADIĞINIZ OYUNU BOKLAMAYIN .

swindcer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yasin Mert
arkadaşlar kime sorrsam fortnite çöp falan diyor merak edip indirdim oynadım baya hoşuma gitti bağımlısı oldum dıyebılırım neden başkaları tarafından hiç sevilmiyor?
veletler oynuyor diye sevilmiyor yoksa oyun düzgün oynarsan çok zevkli 2 senedir oynuyorum ama öğrenmesi zor

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

Grant Imahara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Kubilay Aktemur
oyunu açtığında ilk 3 oyunda oyunda donma oluyordu bende sildim :D

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Ben de sana bunu soruyorum zaten nasıl oluyor da teknik olarak en iyi battle royale oyunu?
düzgün çalışıyor grafikleri çok iyi nispeten daha düşük sistemlerdede çalışıyor, bedava, sürekli gelişiyor ve hiç yerinde saymıyor, eğlenceli görevler ile amaçsız hissettirmiyor, mekanikleri çok başarılı ve eğlenceli, vuruş hissiyatı gayet iyi ve pubg nin aksine renk körü modu açılmadan adamı vurduğumuzu görebiliyoruz .d , hile yok, bug veya glitch yok. çok çeşitli oynanışa sahip ve bu sürekli eklenen yeni şeyler ile tazeleniyor, çok güzel ve hoş zaman geçirmelik etkinlikler yapılıyor. daha ne bekliyorsunuz bir oyundan ? Bu arada kanser kitlenin fortnite ile bir alakası yok kanser kitle olmayan oyun yok zamanımızda

Top Bottom