konuyu açmadan önce valorantın sitesinde ve eski açılmış konulara bakmanı öneririm
biosa girip secure boot açıcaksın anakartının marka modelini yazıp yt üzerinden secure boot nerde öğrenebilirsin
denemedim hala çalışıyormu vs
noname nasıl yapılır bir fikrim yok özel karakter ile yapılıyordur ama görünmez nasıl yapılıyor bilmiyorum maçıma gelmişti bir kişi
belki monitörü 75 hz dir hız aşırtma yapmış olabilirde konu bu değil
nasıl olduğuna tam anlam veremedim örnekleyici bir video olsa daha iyi olur
eğer mous hareketleri vs geç geliyor ise vsync kapat oyundaki tepkime süresini çok yükseltiyor
offsetler değişti optimizasyonda bi takım bozukluklar oluşuyor olması normal düzeltilir sonraki yama ile fps kısıtlamayı deneyip drobun önüne bi miktar geçebilirsin
hilecilerin çoğu demir eloda oynamıyor 10 maç derecesiz atınca mmr çok yüksek olduğu için min plat yada gold elodan başlatıyor eğer full rage oynuyor ise dia 1 den başlatıyor en çok hile gold plat dia elodadır
salla zaten 5 çıktı birde sıkılmıştım oyundan şimdilik ban rekorumu kırdım sayılır valorant csgo forza pubg pubgm başka popüler oyun var ise ondanda ban yiyim söyleyin
dur bakayım
1629375027
buldum oyunda almaya gidiyorum
edit banlı değilim. ban olayını merak ediyorum sadece. zaten arada giriyordum oyuna sıktı biraz
1629376370
oyun çöktü bakalım ban yicekmiyim girelim