Neler Yeni

Forza Horizon 4 HWİD Ban Yedim Ne Yapabilirim?

Beytullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Beytullah
Ben başka hesaptan girdiğim zaman yaşam oturumu bulundu oturuma bağlanıyor diyor ama sonra hata veriyor
Forza Horizon 4 18.08.2021 21_54_40.png
Yeni hesapla girdiğimde yukarıdaki görselde gözüküyor
Ayarlar 18.08.2021 22_54_50.png
Ayarlardaki > oyun > xbox ağı girdiğimde böyle duruyor ban yedikten sonra nat türü ve sunucu bağlantısıda engllendi diyor burayı düzeltebilirsem sanırım girebilirim gibime geliyor burayı nasıl çözebilirim

The GodFather

80+ Silver
Evet owens mclaren den ban yedim sonra yeni microsoft hesabı açtım 3 gündür falan bansız online oynuyoum
Sadece yeni hesap mı açtın başka bişe filan yaptın mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleYeni hesapla girdiğimde yukarıdaki görselde gözüküyorAlıntıyı görüntüleAyarlardaki > oyun > xbox ağı girdiğimde böyle duruyor ban yedikten sonra nat türü ve sunucu bağlantısıda engllendi diyor burayı düzeltebilirsem sanırım girebilirim gibime geliyor burayı nasıl çözebilirim
Ben burayı düzelttim ama yine de girmedi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Sadece yeni hesap mı açtın başka bişe filan yaptın mı
Valla şöyle yaptım açıkçası, oyunu crack indirdim sonra bazı dosyaları değiştirdim ve crack versiyon ile online girebildim, yeni microsoft hesabıyla girdim şuan arkadaşlarla oynuyorum crack oyun ama online

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Bu tür ayrımcılıkları sevmiyorum. Kim yada ne olursa olsun, neden başkasının elde edebildiğin ben elde edemiyorum ki? Çok saçma.
Yanlış hatırlamıyorsam bi tür engeli olan bir çocuk için yapıldı. Playground Games in çocuğu mutlu etme işi aslında. Ve arabanın çok da farklı bir özelliği yok. Normal Mclaren P1 gibi.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Hiçbir programları kullanmadım bileşenlerin garantisi sıkıntı olur diye
Bende anlamadım nasıl hwid ban attıklarını sanki cs - valorant oyunu gibi bi oyun. Altı üstü araba oyunu yani böyle bir oyunda hwid ban atmanın bir mantığı yok. Hesabı banlasınlar umrumda olmaz zaten ban yediğimi anladığımda yeniden forza horizon 4 aldım o da boşa gitti. Oyunda yasaklı araba varmış o yüzden attıklarını söylediler.
yasaklı arabanın adını söyleyebilirmisin cheat engine ile çekeyim hesabıma merak ettim

ek olarak spoof işlemi windows üzerinden oluyor yani biosu modlama vs olmuyor regeditdeki değerlerle oynanması yeter gibime geliyor vanguard gibi kernal kullanıyorlarsaki düşünmüyorum kernal spoofer bulup deneyebilirsin

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
yasaklı arabanın adını söyleyebilirmisin cheat engine ile çekeyim hesabıma merak ettim
Arabanın ismi Owen's Mclaren ama arabayı alırsan direk ban yiyosun zaten ban yediysen al sadece

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Arabanın ismi Owen's Mclaren ama arabayı alırsan direk ban yiyosun zaten ban yediysen al sadece
dur bakayım

1629375018866.png

buldum oyunda almaya gidiyorum

edit banlı değilim. ban olayını merak ediyorum sadece. zaten arada giriyordum oyuna sıktı biraz

1629376611639.png

oyun çöktü bakalım ban yicekmiyim girelim

Son düzenleme:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
başka yasaklı araba falan varmı aldım arabaya online girebiliyorum ban falan yemedim

1629377413153.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,287
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom