- Reaksiyon skoru
- 2,726
1-2 güne ban yermiyim acayip meraklıyım qwe
bi forzadan ban yemediğim kalmıştı
1-2 güne ban yermiyim acayip meraklıyım qwe
Kesin yiceksin1-2 güne ban yermiyim acayip meraklıyım qwe
olm grafikler çok güzel lan1-2 güne ban yermiyim acayip meraklıyım qwe
kenar yumuşatma vs açık değil birde ona rağmen baya güzelolm grafikler çok güzel lan
kanka video çekerek anlatabilir misin yada dc varsa gelim orda yaptıklarını ekran yayını açarak anlatsan olur muValla şöyle yaptım açıkçası, oyunu crack indirdim sonra bazı dosyaları değiştirdim ve crack versiyon ile online girebildim, yeni microsoft hesabıyla girdim şuan arkadaşlarla oynuyorum crack oyun ama online
yakında öpücük gönderirler kankabaşka yasaklı araba falan varmı aldım arabaya online girebiliyorum ban falan yemedim
Alıntıyı görüntüle
Horizon 5 de inşallah banlı kalmam
kanka video çekerek anlatabilir misin yada dc varsa gelim orda yaptıklarını ekran yayını açarak anlatsan olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yakında öpücük gönderirler kankaben olsam bir an önce garajdan kaldırırdım
Alıntıyı görüntüle
bugün forza destek ile konuşmam bu şekilde onlara: Forza horizon 4 te yediğim banın forza horizon 5 ile alakası olur mu yani fh 5 te de banlı olur muyum diye sordum sadece fh4 için geçerli dediler
sana dedik alma diye
salla zaten 5 çıktı birde sıkılmıştım oyundan şimdilik ban rekorumu kırdım sayılır valorant csgo forza pubg pubgm başka popüler oyun var ise ondanda ban yiyim söyleyinsana dedik alma diye![]()
Steamdan aldım ve çıkmıyor profilimde@Red Kit bir sey sormak istiyorum steamden aldıysan hesabında bu oyundan yasaklı diye çıkıyor mu kırmızı yazıyla
Konuyu hortlattim ama bende lvl ve para yaptım yetkililerin dikkatini çekmeden oynarsam ban yer miyimSteamdan aldım ve çıkmıyor profilimde
Steam Community :: Error
steamcommunity.com