Arkadaşlar dün forumda forzada ban yediğimi paylaşmıştım. Bugün yeni hesap aldım forzaya girdim ama HWİD ban yediğimi anladım. Forzaya ticket attım HWİD ban yedim mi diye teyit ettim maalesef HWİD yemişim. Şimdi gelelim konuya; bu HWİD banı nasıl kaldırırız anakart değiştirmeden?
forzada her hangi bir anti cheat mevcut değil nasıl hwid yiyorsun ? ayriyetten ben o kadar araba uçurmama rağmen sen nasıl ban yedin o da var +para hilesi falanda yaptım yani bilemiyorum bana çok doğru gibi gelmedi açtığın konu
eğer gerçekten hwid yediysen valorant gibi kernal bir spoofer a gerek olduğunu sanmıyorum herhangi bir battleye yada eac için olan spooferleri denesen sorun kalkar gibi yada volumeid ile hdd serial değiştir girersin oyuna
forzada her hangi bir anti cheat mevcut değil nasıl hwid yiyorsun ? ayriyetten ben o kadar araba uçurmama rağmen sen nasıl ban yedin o da var +para hilesi falanda yaptım yani bilemiyorum bana çok doğru gibi gelmedi açtığın konu
eğer gerçekten hwid yediysen valorant gibi kernal bir spoofer a gerek olduğunu sanmıyorum herhangi bir battleye yada eac için olan spooferleri denesen sorun kalkar gibi yada volumeid ile hdd serial değiştir girersin oyuna
Mesaj otomatik birleştirildi:
realtyninkini kullandıysan host atıyorlar iobit unlucket ile host dosyasını temizleyebilirsin nasıl yapıcam dersen yardımcı olurum
Hiçbir programları kullanmadım bileşenlerin garantisi sıkıntı olur diye
Bende anlamadım nasıl hwid ban attıklarını sanki cs - valorant oyunu gibi bi oyun. Altı üstü araba oyunu yani böyle bir oyunda hwid ban atmanın bir mantığı yok. Hesabı banlasınlar umrumda olmaz zaten ban yediğimi anladığımda yeniden forza horizon 4 aldım o da boşa gitti. Oyunda yasaklı araba varmış o yüzden attıklarını söylediler.