Neler Yeni

Forza Horizon 4 HWİD Ban Yedim Ne Yapabilirim?

The GodFather

80+ Silver
Konuyu hortlattim ama bende lvl ve para yaptım yetkililerin dikkatini çekmeden oynarsam ban yer miyim
yemezsin ben oyunda satılmayan alınması imkansız olan arabayı aldığımdan ban yedim

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Konuyu hortlattim ama bende lvl ve para yaptım yetkililerin dikkatini çekmeden oynarsam ban yer miyim
Eğer diğer deliler gibi 2999 Level, 10 yıldız yaptıysan yetkili görse yapıştırır direkt ama öyle 100 level falan arttırdıysan sorun olmaz.

The GodFather

80+ Silver
Eğer diğer deliler gibi 2999 Level, 10 yıldız yaptıysan yetkili görse yapıştırır direkt ama öyle 100 level falan arttırdıysan sorun olmaz.
horizon 5 1*** levelim :ROFLMAO: :kedi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Gesu Kalyoncu
Böyle bir şey olamaz ya. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Oğuzhan Nadir Yılmaz
bugün bende aynı hatayı yapıp owen carsı aldım almaz olaydım :rolleyes: yeni hotmail hesabı alıp onu bağladım ve onada ban attılar çözümü yokmu bunun veya illa format atmakmı ?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    35.1 KB · Hit: 91
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    41.5 KB · Hit: 87

Beytullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Beytullah
bugün bende aynı hatayı yapıp owen carsı aldım almaz olaydım :rolleyes: yeni hotmail hesabı alıp onu bağladım ve onada ban attılar çözümü yokmu bunun veya illa format atmakmı ?
Bende aynı durumdan müzdaribim baktım 4 oynayamıyorum bende 5 i aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Oğuzhan Nadir Yılmaz
70 TL'ye almıştım full paketini forza horizon 4ü,şimdi 5e baktım 300tlden başlıyor 500e gidiyor şuan aşırı pahalı geldi onun için buna bir çözüm bulmak lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Oğuzhan Nadir Yılmaz

fh5i aynı hesabamı ekledin hocam ? ban yediğim hesaba fh5 almayı düşünüyorumda,galiba microsoft direk hotmail hesabıma ban atmış fh4 açtığım anda diğer hesabıda banladı. :(

Beytullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Beytullah
fh5i aynı hesabamı ekledin hocam ? ban yediğim hesaba fh5 almayı düşünüyorumda,galiba microsoft direk hotmail hesabıma ban atmış fh4 açtığım anda diğer hesabıda banladı. :(
Hocam steam üzerinden oynuyorum ama banı steamden önce yedim fh4 steam de satışa çıkınca tekrar satın aldım belki ordan girerim diye yok, giremedim çaresizce 5 i bekledim korka korka 5 i aldım neyse ki korktuğum gibi olmadı sıkıntısız girebiliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom