Hudzell
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,757
evet.Bu ıd değiştirmek parçaları garanti dışı bırakabilir diyolar bi kaç yerde aslı var mıdır PC daha 3 aylık
evet.Bu ıd değiştirmek parçaları garanti dışı bırakabilir diyolar bi kaç yerde aslı var mıdır PC daha 3 aylık
Hocam birde kullanmadığım 2 TB lik SSD var onu PC ye bağlayıp oyunu o diske indirsem sorun yaşar mıyımBunu deneyin eğer hard disk'e ban atılmışsa işe yarayacaktır
ne olur ne olmaz tüm disklerin ID'sini değiştirmenizi öneririm
işe yarar mı bilemem forzanın hile sistemini daha önce test etmedim
ban yediğiniz hesaptan tekrar kurarsanız %90 o depolama da banlanır başka bir hesaptan kuracaksınız ki daha ban hangi parçaya atıldı bilmiyoruzHocam birde kullanmadığım 2 TB lik SSD var onu PC ye bağlayıp oyunu o diske indirsem sorun yaşar mıyım
Bende 2 tane Steam hesabı var benim ilk Steam ban yiyince tekrar forza 4 aldım zaten onu alınca farkettim HWİD yediğimiban yediğiniz hesaptan tekrar kurarsanız %90 o depolama da banlanır başka bir hesaptan kuracaksınız ki daha ban hangi parçaya atıldı bilmiyoruz
ban yoksa deneyebilirsinizBende 2 tane Steam hesabı var benim ilk Steam ban yiyince tekrar forza 4 aldım zaten onu alınca farkettim HWİD yediğimi2. Aldığım boşta duruyor öyle onda ban vs yok
hocam şuan arkadaş oyunu oynayamıyorBende Owen's McLaren'den ban yedim sen ne yaptın sonuç olarak
Nasıl ya ben anlamadım araba aldı diye ban mı yiyorsunuzBende Owen's McLaren'den ban yedim sen ne yaptın sonuç olarak
Senin arkadaşın mı konu sahibihocam şuan arkadaş oyunu oynayamıyor
Şey ya bi tane araba var sadece hile ile alınıyor, bende hile ile aldım ama ban sebebiymiş ban yedim. Alırken çok özel bir araba olduğunu bilmiyordum.Nasıl ya ben anlamadım araba aldı diye ban mı yiyorsunuz
yok hocam sadece biliyorum oyunu oynayamadığınıSenin arkadaşın mı konu sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şey ya bi tane araba var sadece hile ile alınıyor, bende hile ile aldım ama ban sebeiymiş ban yedim. Alırken çok özel bir araba olduğunu bilmiyordum.
Ben Game Pass ile almıştım oyunu GamePass i iptal ettim paramı iade ettiler oyunu da sildim, uğraşamam forza horizon ile valla, valorant falan olsa üzüldürdüm de bunu pek takmadım belki ilerde yeni hesap açarım HWID falan değilse veya HWID ise de atlatması kolaysa yeni hesap açarım belki.yok hocam sadece biliyorum oyunu oynayamadığını
Yeni anakart aldım ama daha değiştirmedim muhtemelen anakart değiştirince düzelir çünkü ipsec hatası veriyorBen Game Pass ile almıştım oyunu GamePass i iptal ettim paramı iade ettiler oyunu da sildim, uğraşamam forza horizon ile valla, valorant falan olsa üzüldürdüm de bunu pek takmadım belki ilerde yeni hesap açarım HWID falan değilse veya HWID ise de atlatması kolaysa yeni hesap açarım belki.