Neler Yeni

Forza Horizon 4 HWİD Ban Yedim Ne Yapabilirim?

MENGELE88

80+ Bronze

Açık arttırmadan alsanda ban yiyormuşsun o arabayı hile falana gerek yok yani tabi açık arttırmaya koyan adamda hileyle alıp koyduğundan dolaylı yönden hileci konumuna düşüyorsunuz

Çünkü o araba sadece ölmek üzere olan bir çocuğun son isteği için yapılmış ismi owens'mış sanırım yani tek bir kişinin sahip olması gereken bir araba.

Son düzenleme:

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Konuyu okudunuz mu hocam ?
Konu sahibine demedim. Ayrıca konu sahibi de hile yapmış. Cheat engine ile almaması gereken arabayı almış. Sence sadece o arabayı mı almıştır? Ben bilgisayarıma şu güne kadar cheat engine yüklemedim bile.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Konu sahibine demedim. Ayrıca konu sahibi de hile yapmış. Cheat engine ile almaması gereken arabayı almış. Sence sadece o arabayı mı almıştır? Ben bilgisayarıma şu güne kadar cheat engine yüklemedim bile.
Kusura bakmayın hocam :) dalgınlığıma geldi.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Açık arttırmadan alsanda ban yiyormuşsun o arabayı hile falana gerek yok yani tabi açık arttırmaya koyan adamda hileyle alıp koyduğundan dolaylı yönden hileci konumuna düşüyorsunuz

Çünkü o araba sadece ölmek üzere olan bir çocuğun son isteği için yapılmış ismi owens'mış sanırım yani tek bir kişinin sahip olması gereken bir araba.
https://www.youtube.com/channel/UCnPiY3t5vl-dCh7v_xsA1qQ bu kanalın sahibine özel yapılmış o araba çocuk kanser hastasıymış

The GodFather

80+ Silver
ce ile para kastım o da ban sebebi değil arabanında yasak olduğunu bilmiyordum kaç defa diyecem artık

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ce ile para kasmak ban sebebi değil forzaya attığım mesajda halka açık olmayan ''OWEN'S EDİTİON MCLAREN'' almaktan yasaklandınız diyor.
Forzaya sor bakalım para hilesi yapmak serbest mi diye. Sonucu burada paylaşırsın.

The GodFather

80+ Silver
yani yasaklı arabadan ban yediğimi 10 defa yazdım heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forzaya sor bakalım para hilesi yapmak serbest mi diye. Sonucu burada paylaşırsın.
ya birader işin mi yok senin tutturdun para hilesi para hilesi diye. Para hilesinden ban yesem ban açıklamasında para hilesi yazar değil mi bak üstte anlamazsın görmezsin diye kalın kırmızı renkle OWEN'S EDİTİON MCLAREN yazdım hala anlamamakta direniyorsun

1624192331206.png
*askıya alındı diyo bak gördün mü..?

forzadan gelen mesaj

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
yani yasaklı arabadan ban yediğimi 10 defa yazdım heralde

ya birader işin mi yok senin tutturdun para hilesi para hilesi diye. Para hilesinden ban yesem ban açıklamasında para hilesi yazar değil mi bak üstte anlamazsın görmezsin diye kalın kırmızı renkle OWEN'S EDİTİON MCLAREN yazdım hala anlamamakta direniyorsun

Alıntıyı görüntüle*askıya alındı diyo bak gördün mü..?

forzadan gelen mesaj
para hilesi yapmadın yani? :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,327
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520