avukat değilim pek bir bilgim yok eğer ininal onun bilgileriyse olabilirsin sanırımLol hesap satın aldım ama ininal üzerinden parayı yolladım hesabı geri çekme durumunda şikayetçi olabilirmiyim ?
açıklamada falan hiçbirşey yazmıyor bide konuşma geçmişi tamamen silindiavukat değilim eğer ininal onun bilgileriyse olabilirsin sanırım
zor o zamanaçıklamada falan hiçbirşey yazmıyor bide konuşma geçmişi tamamen silindi
Zaten bu hesap satışı legal bir şey değil ve bu tür şeylerin olması olası.Lol hesap satın aldım ama ininal üzerinden parayı yolladım hesabı geri çekme durumunda şikayetçi olabilirmiyim ?
site üzerinden almadım direk ininal hesabına gönderdim açıklamaya zaten hiç bir şey yazamadımZaten bu hesap satışı legal bir şey değil ve bu tür şeylerin olması olası.
Şikayet etsen bile çok paran gitmediyse bence boşver he gittiyse ve site üstünden aldıysan şikayet aksi taktirde şikayet zor
zor hem de çok zorsite üzerinden almadım direk ininal hesabına gönderdim açıklamaya zaten hiç bir şey yazamadım