Arama sonuçları: *

• Users: DefKot
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. DefKot

Pasolig kartı olmayan arkadaşımı maça nasıl sokarım?

Tamam sıkıntı yok çözdük, ona da pasolig çıkartıcaz
  2. DefKot

Pasolig kartı olmayan arkadaşımı maça nasıl sokarım?

Süper Lig de oynayan küçük bir takımın maçına gitmeyi düşünüyoruz ama benim pasolig kartım var daha doğrusu alıcam ama arkadaşımın yok pasolig kartı çıkartmadan tek kullanımlık bilet falan satın alamıyormu ?
  3. DefKot

🔥2023 Ballon d'Or MESSİ'NİN!!🔥

Şu saatten sonra hiçbir anlamı kalmadı şu ödülün, madem bu kadar değerliydi dünya kupası performansı verseydiniz hem dünya kupası hem şampiyonlar ligi kupası alan sneijdere
  4. DefKot

Beşiktaş'ın stadı Euro 2032'nin oynayacağı statlar arasında yer almadı

Gerçekten güzel stad ama Olimpiyat Stadı Fenerbahçe Galatasaray varken zordu zaten Beşiktaş ın stadının seçilmesi.
  5. DefKot

Sizce Türkiye'nin en büyük derbisi hangisi ?

:fb::gs::bjk:
  6. DefKot

Sizce 2023-2024 sezonunda süper lig de kim şampiyon olur ?

Kim şampiyon olur ?
  7. DefKot

Galatasaray Wilfried Zaha transferini KAP'a bildirdi!

Boş yapma Türkiyenin en büyük derbisi Fenerbahçe-Galatasaray derbisidir, Fenerbahçenin dengi Galatasaray, Galatasarayın dengi Fenerbahçedir.
  8. DefKot

Zaha yı istiyorduk zaten Fenerbahçeye gelse mutlu da olurduk ama şartlar uymadı
  9. DefKot

Alınan diğer oyuncular zaha transferinide etkiliyor konuya dahil oluyor anlamıyonmu kanata 10 tane topçumu alak ? Kaleyede kanat oyuncusumu koyak 1690133644 Daha Livaković de gelecek yerli bir bek de aranıyor 6 numara da aranıyor kesinlikle Zahayı Galatasaraya salarak en mantıklı olanı yaptı...
  10. DefKot

Olum problemin ne senin ? Anlamıyonmu alınan diğer oyuncular Zaha transferini etkiledi diyorum, zaten Tadić, Ryan Kent, kant da oynayabilen Szymański varken bir de üstüne Zaha nın maaşını yüklenmek gereksiz olurdu anlıyonmu ? İllede almak isteyip alamadık gibi bir olay yok diyorumki Galatasaray...
  11. DefKot

Olum sıkıntılımısın sen zaha transferini komuşuyoruz bende diyorumki Tadić Ryan Kent alınmışken 3 yerli kuralı varken zaten zaha transferi değerini yitirdi yönetim de hiç onun maaşının yükünü almadı anlamıyonmuu ? Sonra da bastı Galatasaray parayı aldı oyuncuyu. İllede İstese ali koç 10 defa...
  12. DefKot

La transfer de çuvalladınız diyosun, transfer de falan çuvallamadık gereken oyuncuları aldık zaten zahaya pek gerek yoktu
  13. DefKot

Transfer de çuvalladınız diyorsun, bak bakayım isimlere çuvallamışmıyız
  14. DefKot

Becão Djiku Szymański Ryan Kent Tadić Džeko
  15. DefKot

Kapanan takımlara karşı daha iyi yoksa İrfan biraz formu tutsa Tadić Szymański Džeko ile güzel uyum sağlar. 1690131991 Sizin 0 galibiyet -13 averaj , 0 galibiyet -15 averajdan başka ne başarınız var ?
  16. DefKot

Yaz YouTube ye Fenerbahçe Şampiyonlar ligi diye Chelsea Manchester United İnter PSV Sevilla galibiyetlerini görürsün
  17. DefKot

Kurduğum kadro temsili farketmedinmi, Zajc ile zaten Fenerbahçe anlaşamadı ve 6 numara da aylardır aranıyor ayrıca İrfan Can Kahveci ve Emre Mor dan başka bir seçeneği de yok Fenerbahçenin Avrupa maçlarında zaten o bölgede eğer oynayabilirse kent ters kanat oynar
  18. DefKot

Son 10 yılda tablo hep aynı
  19. DefKot

Ooooyy laf soktuuuu sjshkshskshskdhdjdh
  20. DefKot

UCL guruplarına bakmadım zaten hepsi aklımdaydı ben sizin gibi futbolu twitter dan ınstagram dan takip etmiyorum
Top Bottom