Neler Yeni

Galatasaray Wilfried Zaha transferini KAP'a bildirdi!

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyuncunun yeteneklerine kimse hiçbir şey söyleyemez, fakat çok istikrarlı bir oyuncu değil, 1 maç var 2-3 maç yok, 1 maç var 1 maç yok gibi bir grafiği genel olarak mevcut. FB'li olarak süreç bu kadar uzamışken artık gelmesin demiştim almadığımıza açıkcası sevindim. Hiçbir takım bu oyuncuya bu kadar bağlı kalmamalı. Bu yüzden çok çalım olarak görmüyorum, FB daha öncesinde de vazgeçmiş olabilir fakat bu kadar süre ilgilendiği haberi çıkıp başkası alınca doğal olarak çalım gibi gözükür.

Emrhan_

80+ Bronze
La transfer de çuvalladınız diyosun, transfer de falan çuvallamadık gereken oyuncuları aldık zaten zahaya pek gerek yoktu
Kanka anlamamak için -30 IQ falan olman gerekiyor zaha transferini konuşuyoruz. Oyunucuyu GS aldığı için yediremiyorsunuz sanırım. Her yazdığın mesajda daha fazla dibe giriyorsun.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Kanka anlamamak için -30 IQ falan olman gerekiyor zaha transferini konuşuyoruz. Oyunucuyu GS aldığı için yediremiyorsunuz sanırım. Her yazdığın mesajda daha fazla dibe giriyorsun.
Olum sıkıntılımısın sen zaha transferini komuşuyoruz bende diyorumki Tadić Ryan Kent alınmışken 3 yerli kuralı varken zaten zaha transferi değerini yitirdi yönetim de hiç onun maaşının yükünü almadı anlamıyonmuu ? Sonra da bastı Galatasaray parayı aldı oyuncuyu. İllede İstese ali koç 10 defa alırdı Zaha yı

Emrhan_

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Olum sıkıntılımısın sen zaha transferini komuşuyoruz bende diyorumki Tadić Ryan Kent alınmışken 3 yerli kuralı varken zaten zaha transferi değerini yitirdi yönetim de hiç onun maaşınım yükünü almadı anlamıyonmuu ?
Sen a*tal mısın konu başlığını oku istersen "transferde" kelimesinde çoğul ek var mı bi bak bakalım.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Sen a*tal mısın konu başlığını oku istersen "transferde" kelimesinde çoğul ek var mı bi bak bakalım.
Olum problemin ne senin ? Anlamıyonmu alınan diğer oyuncular Zaha transferini etkiledi diyorum, zaten Tadić, Ryan Kent, kant da oynayabilen Szymański varken bir de üstüne Zaha nın maaşını yüklenmek gereksiz olurdu anlıyonmu ? İllede almak isteyip alamadık gibi bir olay yok diyorumki Galatasaray almasaydı bile ya kendi takımında kalacaktı ya da başka takıma gidecekti.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

Emrhan_

80+ Bronze
Olum problemin ne senin ? Anlamıyonmu alınan diğer oyuncular Zaha transferini etkiledi diyorum, zaten Tadić, Ryan Kent, kant da oynayabilen Szymański varken bir de üstüne Zaha nın maaşını yüklenmek gereksiz olurdu anlıyonmu ? İllede almak isteyip alamadık gibi bir olay yok diyorum ortada Galatasaray almasaydı bile ya kendi takımında kalacaktı ya da başka takıma gidecekti.
Problemim falan yok sen anlamak istemiyorsun kafan almıyor. Konuda senin söylediğin hiçbir oyuncu yok. Biz zahayı konuşuyoruz ve bu transferde çuvalladığınızı söyledim. Konu bunun üstüne ama sen kafana göre isimler sokuyorsun çünkü kafana bir düşünce sokmuşsun ve ondan ayrılamıyorsun. Bundan da anlamıyorsan hiç uğraşmayacağım engeli basacam sana.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Problemim falan yok sen anlamak istemiyorsun kafan almıyor. Konuda senin söylediğin hiçbir oyuncu yok. Biz zahayı konuşuyoruz ve bu transferde çuvalladığınızı söyledim. Konu bunun üstüne ama sen kafana göre isimler sokuyorsun çünkü kafana bir düşünce sokmuşsun ve ondan ayrılamıyorsun. Bundan da anlamıyorsan hiç uğraşmayacağım engeli basacam sana.
Alınan diğer oyuncular zaha transferinide etkiliyor konuya dahil oluyor anlamıyonmu kanata 10 tane topçumu alak ? Kaleyede kanat oyuncusumu koyak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınan diğer oyuncular zaha transferinide etkiliyor konuya dahil oluyor anlamıyonmu kanata 10 tane topçumu alak ? Kaleyede kanat oyuncusumu koyak
Daha Livaković de gelecek yerli bir bek de aranıyor 6 numara da aranıyor kesinlikle Zahayı Galatasaraya salarak en mantıklı olanı yaptı yönetim diyorum çuvallama falan yok yani ortada transfer bütçemiz yetmedi

Tilsch

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha Livaković de gelecek yerli bir bek de aranıyor 6 numara da aranıyor kesinlikle Zahayı Galatasaraya salarak en mantıklı olanı yaptı yönetim diyorum çuvallama falan yok yani ortada transfer bütçemiz yetmedi
Kedi uzanamadigi ciğere pis dermiş,sizinki de o hesap.

Top Bottom