Hocam üstüne icardi çektikUçak artık çok yakın
Evet italyan gazetici ve Romano girdi fakat KAP gelmeden kesin bir şey söylemek yanlış olur bu hafta içinde gelmesi bekleniyor zaten görelimHocam üstüne icardi çektik
icardi geldi zaten yakında kap gelir büyük ihtimalEvet italyan gazetici ve Romano girdi fakat KAP gelmeden kesin bir şey söylemek yanlış olur bu hafta içinde gelmesi bekleniyor zaten görelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sponsorlar ödemiş büyük kısmınıAlıntıyı görüntüleFenerliler anlık.
Bu arada 8m £ maaş çok fazla. GS o parayı nereden buldu merak ediyorum. Erden, Galata Kulesi'ni bizim diye Katar'a falan sattı herhalde.
8 milyon değil 5.5 milyon 6 milyon da imza parası var sponsorlar tarafından karşılanacağı söyleniyor Crystal place 8 milyon teklif etmiş fakat oyuncu şampiyonlar ligi ve kadro kalitesinden dolayı Galatasaray'ı tercih ettiAlıntıyı görüntüleFenerliler anlık.
Bu arada 8m £ maaş çok fazla. GS o parayı nereden buldu merak ediyorum. Erden, Galata Kulesi'ni bizim diye Katar'a falan sattı herhalde.
GS'nin sponsoru kim knk? İcardi haberleri falan da düşüyor şimdi time a. Onu da alacaklar yüksek ihtimal. Büyük paralar.8 milyon değil 5.5 milyon 6 milyon da imza parası var sponsorlar tarafından karşılanacağı söyleniyor Crystal place 8 milyon teklif etmiş fakat oyuncu şampiyonlar ligi ve kadro kalitesinden dolayı Galatasaray'ı tercih etti
Bir sürü sponsorluk imzalandı RAMS Medicana vb onlardan geliyorGS'nin sponsoru kim knk? İcardi haberleri falan da düşüyor şimdi time a. Onu da alacaklar yüksek ihtimal. Büyük paralar.
Evet Avukatı resmi sözleşme imzaladığını açıklamış bu hafta içerisinde Istanbul'a gelecek diyorlar görelim belki yarın bir KAP daha gelir üst düzey 8 numara geleceğinide söyleniyor şu an her şey çok hareketliGS'nin sponsoru kim knk? İcardi haberleri falan da düşüyor şimdi time a. Onu da alacaklar yüksek ihtimal. Büyük paralar.
Rams de Medicana da Türk şirketleri. Koç'tan daha değersiz olduklarını düşünüyorum. Ali Koç'un bu satten sonra Neymar'ı alması lazım. Aşağısı kesmez.Bir sürü sponsorluk imzalandı RAMS Medicana vb onlardan geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet Avukatı resmi sözleşme imzaladığını açıklamış bu hafta içerisinde Istanbul'a gelecek diyorlar görelim belki yarın bir KAP daha gelir üst düzey 8 numara geleceğinide söyleniyor şu an her şey çok hareketli
RAMS türk değil Azerbaycanlı sadece sahibi Türk Medicana ile yüklü bir sözleşme imzalandığını hatırlıyorum zaten başkan da demişti sponsorluklar çok yüksek rakamlara çıkacak diyeRams de Medicana da Türk şirketleri. Koç'tan daha değersiz olduklarını düşünüyorum. Ali Koç'un bu satten sonra Neymar'ı alması lazım. Aşağısı kesmez.
Bu gs 2-3 sezon önce Taylan Berkan'la falan oynuyordu. Adamlar 2 pas yapamıyordu zor ligde kalmışlardı. Yönetime helal olsun. Takım 2 senede evrim geçirdi. Umarım transferler iş yapar da takım UCL'de ilerler. Sneijder'ın Juve'ye attığı golden sonra yüzümüz gülmedi. Real'le kapışan GS'yi çok özledim.RAMS türk değil Azerbaycanlı sadece sahibi Türk Medicana ile yüklü bir sözleşme imzalandığını hatırlıyorum zaten başkan da demişti sponsorluklar çok yüksek rakamlara çıkacak diye