Neler Yeni

Galatasaray Wilfried Zaha transferini KAP'a bildirdi!

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Uçak artık çok yakın

Ekler

• 1690138479531.png
    1690138479531.png
    595.2 KB · Hit: 31

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Son düzenleme:

Grande Terim

80+ Silver

KAANT10X

80+ Bronze
Hocam ikinizinde profil resmi aynı olunca neden adam farklı seyler yazmış diye korktum

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
20230723_224634.jpg
Fenerliler anlık.
Bu arada 8m £ maaş çok fazla. GS o parayı nereden buldu merak ediyorum. Erden, Galata Kulesi'ni bizim diye Katar'a falan sattı herhalde.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Alıntıyı görüntüleFenerliler anlık.
Bu arada 8m £ maaş çok fazla. GS o parayı nereden buldu merak ediyorum. Erden, Galata Kulesi'ni bizim diye Katar'a falan sattı herhalde.
8 milyon değil 5.5 milyon 6 milyon da imza parası var sponsorlar tarafından karşılanacağı söyleniyor Crystal place 8 milyon teklif etmiş fakat oyuncu şampiyonlar ligi ve kadro kalitesinden dolayı Galatasaray'ı tercih etti

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
8 milyon değil 5.5 milyon 6 milyon da imza parası var sponsorlar tarafından karşılanacağı söyleniyor Crystal place 8 milyon teklif etmiş fakat oyuncu şampiyonlar ligi ve kadro kalitesinden dolayı Galatasaray'ı tercih etti
GS'nin sponsoru kim knk? İcardi haberleri falan da düşüyor şimdi time a. Onu da alacaklar yüksek ihtimal. Büyük paralar.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
GS'nin sponsoru kim knk? İcardi haberleri falan da düşüyor şimdi time a. Onu da alacaklar yüksek ihtimal. Büyük paralar.
Bir sürü sponsorluk imzalandı RAMS Medicana vb onlardan geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet Avukatı resmi sözleşme imzaladığını açıklamış bu hafta içerisinde Istanbul'a gelecek diyorlar görelim belki yarın bir KAP daha gelir üst düzey 8 numara geleceğinide söyleniyor şu an her şey çok hareketli

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Bir sürü sponsorluk imzalandı RAMS Medicana vb onlardan geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet Avukatı resmi sözleşme imzaladığını açıklamış bu hafta içerisinde Istanbul'a gelecek diyorlar görelim belki yarın bir KAP daha gelir üst düzey 8 numara geleceğinide söyleniyor şu an her şey çok hareketli
Rams de Medicana da Türk şirketleri. Koç'tan daha değersiz olduklarını düşünüyorum. Ali Koç'un bu satten sonra Neymar'ı alması lazım. Aşağısı kesmez.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Rams de Medicana da Türk şirketleri. Koç'tan daha değersiz olduklarını düşünüyorum. Ali Koç'un bu satten sonra Neymar'ı alması lazım. Aşağısı kesmez.
RAMS türk değil Azerbaycanlı sadece sahibi Türk Medicana ile yüklü bir sözleşme imzalandığını hatırlıyorum zaten başkan da demişti sponsorluklar çok yüksek rakamlara çıkacak diye

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
RAMS türk değil Azerbaycanlı sadece sahibi Türk Medicana ile yüklü bir sözleşme imzalandığını hatırlıyorum zaten başkan da demişti sponsorluklar çok yüksek rakamlara çıkacak diye
Bu gs 2-3 sezon önce Taylan Berkan'la falan oynuyordu. Adamlar 2 pas yapamıyordu zor ligde kalmışlardı. Yönetime helal olsun. Takım 2 senede evrim geçirdi. Umarım transferler iş yapar da takım UCL'de ilerler. Sneijder'ın Juve'ye attığı golden sonra yüzümüz gülmedi. Real'le kapışan GS'yi çok özledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,976
Üyeler
165,097
Son üye
Ygmr48
Top Bottom