Neler Yeni

Galatasaray Wilfried Zaha transferini KAP'a bildirdi!

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Taylan da rövaşata attı. İyi oyuncu mu oldu? Birde oturup yarım saat ucl gruplarına bakmış. :D
UCL guruplarına bakmadım zaten hepsi aklımdaydı ben sizin gibi futbolu twitter dan ınstagram dan takip etmiyorum

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
UCL guruplarına bakmadım zaten hepsi aklımdaydı ben sizin gibi futbolu twitter dan ınstagram dan takip etmiyorum
Hepsini aklında tutman normaldir. Kendi takımın uclye gidemeyince başkasınınkini ezberlersin.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,648
İsim
Mert Can Ergün
Transfer çalımı falan değil Fenerbahçe almaktan vazgeçti,

Bu adam nerde oynayacak Fenerbahçe niye alsın bu adamı
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca Tadić > 10 Tane Zaha
Senin kurduğun kadroyu öpeyim irfan nedir ya allah aşkına hiç mi izlemedin fenerin maçlarını irfan çöpün tekidir fenerbahçe oyuncusu değil orta saha kötü crespo kötü

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Senin kurduğun kadroyu öpeyim irfan nedir ya allah aşkına hiç mi izlemedin fenerin maçlarını irfan çöpün tekidir fenerbahçe oyuncusu değil orta saha kötü crespo kötü
Kurduğum kadro temsili farketmedinmi, Zajc ile zaten Fenerbahçe anlaşamadı ve 6 numara da aylardır aranıyor ayrıca İrfan Can Kahveci ve Emre Mor dan başka bir seçeneği de yok Fenerbahçenin Avrupa maçlarında zaten o bölgede eğer oynayabilirse kent ters kanat oynar

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,648
İsim
Mert Can Ergün
Kurduğum kadro temsili farketmedinmi, Zajc ile zaten Fenerbahçe anlaşamadı ve 6 numara da aylardır arıyor Fenerbahçe ayrıca İrfan Can Kahveci ve Emre Mor dan başka bir seçeneği de yok Fenerbahçenin Avrupa maçlarında zaten o bölgede oynaya bilirse kent ters kanat oynar.
Emre mor daha iyi

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular